Közvetlen környezetemben 12 nem tervezett gyermek született az elmúlt 10 év alatt. Ha mindenki annyit szülne amennyit tervez, kihalt volna a magyar?
Ez filozofiai kérdés volt? mert ha igen... akkor meglehet igaz amit irtál...
ki nem halna az biztos..
de egy gond van aki nem szeretne babát annak előbb összejön mint aki tervezi sajnos előbbiek elég nagy arányba vannak.
Nekem csak tervezett babás ismeröseim vannak. Most végig gondoltam, 2 barátnöm volt úgy hogy abba hagyta a gyógyszert és akartak várni 3 hónapot, de becsúszott elsöre.(de szerintem ez is tervezett, mert azért hagyták abba a gyógyszert)
a többi ismeröseim meg konkrétan szerettek volna már babát.
egyetlen egy ismerösöm van ahol a második csúszott most be, még ici pici a tesó akartak várni még 1 évet, de elöbb jött. Mi mindegyiket terveztük.
Így is el fogunk fogyni, legalább is a MAGYAROK igen.
A roma purdék születnek rendesen,(őket aztán nem érdekli a válság) a többi etnikumot meg sem nevezem, mert letiltanak.
Én 1 gyereket akartam régebben, de most meggondoltam magam férjem hatására. Készült egy kimutatás, hogy 10 éven belül 50-50% lesz az óvodákban a magyar, és roma gyerekek aránya.
Na majd akkor szépen irtani fogják a magyart!
Ez a kérdés amúgy szerintem nem idevaló, mert itt rózsaszín felhőben úszkáló kismamik vannak, szerintem inkább politikai, társadalmi jellegű a kérdés.
Én is szeretnék rózsaszínben úszkálni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!