Nagyon félrekezeltek, mit tegyek? Tanácstalan vagyok.
Pécsre az édesanyák utcai klinikára járunk mert babát szeretnénk 3 éve.Volt egy lapar műtétem ahol kiderült hogy a jobb oldali petevezetőm el van záródva csak a bal ép de minden más tökéletes hormon , sperma , szervek , egyszóval minden , a dokim az egy petevezető miatt inszemet javasolt.
Mondtam neki rendben van....
a műtét miatt hogy "megturkáltak" 28 nap helyett 23 mensiztem , mondta a dokim (aki fogadott orvosom) hogy menjek hozzá a 3. napon ad injekciótkat meg gyógyszert emit szedjek és akkor a ciklusom közepén lesz az inszem.
Mondtam neki hogy várjunk egy hónapot mert felborult az eddig kól működő szerveztem , és hátha a rossz oldalon érik majd a tüsző , meg olyan gyogyót adott amit már egyszer szedtem és akkor sem használt és ezt is elmondtam neki.
5 hónapja uhnak minden hónap közepén és volt pémminden hónapban a jó oldalon nem is egy tüszőm volt minden hónapban most a műtéti kavarás meg a gyors stimu meg a rossz gyogyszer miatt a rossz oldalon érik a tüsző és picike is és nemhogy használt volna a gyogyó inkább mindent összekavart és mégrosszabb lett ezért nem lesz inszem, mondtam az orvosnak hogy én megmondtam hogy várjunk de azt mondta :
VAN ILYEN!!!!
Mondta ha megjön menjek vissza és ad erősebb gyogyókat, de ezek után hogy bízzak bennük hogy tényleg használni fog és hogy tényleg jó gyógyszereket kapok majd és nem megint csak mint most is 60.000ft dobok ki az ablakon...
Mit tegyek?
Menjek vissza vagy menjek máshova , adjatok tanácsot légyszi.
Szia.
Köszönöm szeépen a válaszodat elgondolkodom hogy menjek -e máshoz , és ha igen akkor kihez , mert tényleg félek , pedig nem ezt vártam attól a klinikától....
Szia!
Én azt javaslom gyere a megyeibe. nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak az édesanyák útjával. egyrészt beképzeltek a doki, mert hogy ő klinkán vannak, másrészt nem elég figyelmesek, megy a szallaggyártás, és nagyon nem viselkednek emberségesen. Javaslom neked a megyeibe Varga Tamás - nagyin nagy kopnya, vagy Hartmant- szintén nagyon képzett és tájékozott orvos ráadásul nagyon jó velük együtt működni emberileg is.
válts dokit, mivan ha mégjobban mnident összekuszáé benned, és megint potyára dobsz ki annyi pénzt, azt az összeget a bébire isk ölthettétek volna, vagy magatokra.
És leintézi egy "vcan ilyen" szöveggel?
nevetséges, egy próba megvolt, nagyon balul sült el, nemhogy nem használt de még ártott is, ne hagyd hogy megint átverjenek, vagy nem hozzá értő kezek alá kerülj, lehet maradandó kárt is okoznának, és azt senki nem tudja pénzben kártéríteni. Nem hinném hogy egymás után két egyforma ilyen balfék doki lenne. Főleg ha eddig semmi egyéb gond nem volt nálad, most aztán tett róla, hogy legyen. ezek után jogosan kételkedsz a szakértelmében.
Sziasztok.
Köszönöm szépen a tanácsot.
Ha elmegyek a megyeibe akkor mit mondjak miért akartam eljönni az édesanyák utcai klinikáról?
Nem fognak kidobni hogy mit keresek ott?
Ott is csinálnak inszemet?
A van ilyen szöveget nem a saját dokim mondta hanme az uhs mert a kálmán akkor még nem volt ott de nem hittem a dokinak aki azt mondta hogy van ilyen és akkor felhívtama kálmánt megnézett és ő nagyon sajnált , és nyugtaott mert akkor már nagyon sírtam és mondta hogy nincs semmi baj , jövő hónapban jó lesz , most olvastam vissza hogy mit írtam és tök félreérhető volt , de nem a saját dokim mondta ezt hanem az a szemét uhs de őt nem tudom hogy hívták , a kálmán akkor is nagyon kedves volt velem függetlenül attól hogy mit tett mert én tudom hogy ő a szakmájában az először legjobb gyogyókat írta fel függetlenül attól hogy szoltam neki...
Ezt a félreértések elkerülése végett irtam le mert félreérthetően fogalmaztama kérdés kiirásakor.....
Bocsánat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!