Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Általában 26. és 30.napra szokott jelentkezni a menszeszem,most úgyszintén 26.ra jőtt meg.De amióta elmúlt folyamatosan mindennap ilyen barnás folyásom van,és fogalmam sincs,hogy mi lehet ez....valaki tud nekem erről valamit?Válaszotokat előre is nagyon kőszőnőm.jah,igen gondolo,,hogy azt mondanom sem kell,hogy kisbabát szeretnénk,már tőbb mint egy éve próbálkozunk.
Üdv
2011. dec. 26. 18:12
1/8 anonim válasza:
hormonális probléma, vizsgáltasd ki magad, kérj egy hormontükröt.
2/8 A kérdező kommentje:
Ha esetleg erről van szó,akkor ezt mi okozhatja?
2011. dec. 26. 18:26
3/8 A kérdező kommentje:
Ja és folyton ilyen megjőn érzésem van,meg gőrcwsőlők,de csak ez a barna jelenkeik
2011. dec. 26. 18:32
4/8 A kérdező kommentje:
6 napig barnáztam menszesz után,már nincsen semmi sem,most a 14.napon tartok,és bal oldalt olyan kis kaparó érzésem van belülről.Valaki hasonlót tapasztalt már?
Üdv
2012. jan. 1. 22:49
5/8 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a panasz, csak annyi, hogy 2 nap vérzéssel, többi nap barázás, és most fehér folyás! Folyamatos az az érzésem, hogy meg fog jönni! Csináltam már tesztet de negatív lett! Nem vagy streszes mostanába? mert szerintem nekem attól volt! vagy lehet hogy ez csak egy ilyen hónap :S de azért nézesd meg orvossal is!!
6/8 anonim válasza:
Nőgyógyásztól kell hormonvizsgálatot kérni (vagy jobb esetben endokrinológustól!-ebben én jobban bízom). MIndenképp helyre kell tenni a hormonrendszert, mert ez is okozhat vetélést, ha pl a beágyazódáskor nem termel elég sárgatesthormont a szervezet, vagy pl túl sok a progeszteron a szervezetben, számtalan ok lehet, ilyen ok pl a pajzsmirigy alulműködés, nálam ez okozta a problémát.
7/8 A kérdező kommentje:
Kőszőnőm szépen a válaszaitokat.
Üdv.
És remélem minden rendben lesz nektek is és persze nekem is:D
2012. jan. 3. 12:48
8/8 A kérdező kommentje:
ma egésznap hányingerem volt,magas a pulzusom 2napja<tavaly ugyanígy volt amikor terhes lettem,csak sajnos elvetéltem>szóval szerintem jobban árok,ha csinálok egy tesztet-.....Szerintetek??????????????
2012. jan. 3. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!