Mit gondoltok erről?
Legutóbbi mensim március 14-én jött meg. Általában 27 és 32 nap között szokott lenni a ciklusom. Tegnap kellett volna, hogy megjöjjön, de ez még most sem történt meg.
Végül is még belefér a 32 napba, de mensi előtt kb. egy héttel mindig barnázni szoktam, most semmi.
A múlt héten többször is éreztem azt a bizonyos "mindjárt megjön" érzést és egy pár napja hirtelen hányingerek jönnek rám.
Mit gondoltok? Van értelme tesztelni?
Köszönöm a válaszod!
Én is úgy gondolom, hogy érdemes volna tesztelni. Csak tudod mindig úgy járok, hogy ha a normál időhöz képest késik egy kicsit és tesztelek, akkor utána megjön...
Bár az egy hetes barnázás után mindig szoktam görcsölni egy kicsit és olyankor tudom, hogy másnap megjön. De most még ez sincs, tehát még holnap sem fog megjönni!
Azt meg sajnos nem tudom napra pontosan megmondani, hogy mikor voltunk együtt a párommal, mert össze-vissza, tehát számolgatni sem tudok...
Köszönöm a válaszod!
Amikor sikerült a baba akkor is ilyen tüneteid voltak? Vagy akkor már teszt nélkül is érezted, hogy van ott valaki? =o)
Hát igen... könnyen be lehet képzelni a terhes tüneteket, úgyhogy erre nem szabad alapozni. Egyébként semmilyen tünetem nem volt, csak az hogy késett!
18 hetes km
Köszönöm a válaszod!
Valóban képesek vagyunk magunkat becsapni, majd a negatív teszt ébreszt a gyönyörű álomból, hogy valójában nem vagyunk várandósak!
Én vagyok a 2. Én a 4 alkalombl töűbbnél is úgy éreztem hogy van valaki, mert annyira akartam hogy fizikaliag éreztem is. Émelygés, pisilés, fáradtság, mindjárt megjn érzés - ami ugyebár nem jel, hiszen akkor is van amikor mindjárt megjöün :)
Csak a teszt a tuti, ezt megtanultam :)
Sok sikert!
:)
Köszönöm! Reménykedek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!