Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Legutóbbi mensim március 14-én jött meg. Általában 27 és 32 nap között szokott lenni a ciklusom. Tegnap kellett volna, hogy megjöjjön, de ez még most sem történt meg.

Végül is még belefér a 32 napba, de mensi előtt kb. egy héttel mindig barnázni szoktam, most semmi.

A múlt héten többször is éreztem azt a bizonyos "mindjárt megjön" érzést és egy pár napja hirtelen hányingerek jönnek rám.

Mit gondoltok? Van értelme tesztelni?

2011. ápr. 12. 19:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én biztosan tesztelnék
2011. ápr. 13. 08:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is 14-én jött meg utoljára, 28-30 naposak a ciklusaim. Vasárnap csináltam egy tesztet de negatív lett:( Ha esetleg ma sem jönne meg, akkor tesztelek holnap reggel. Volt hétfőn egy barna foltom, ezután mindig megjön...Próbálok nem reménykedni, mindig sírás a vége. Az a baj, hogy fájt a mellem még a hétvégén, de elmúlt és ez nálam mindig mensi előjele. Neked nagyon szorítok!:)
2011. ápr. 13. 08:36
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem teszteltem reggel, mert nagyon nem volt időm. Olyan vagyok mostanában mint egy mormota. :)

Már megtanultam kezelni az ilyen helyzeteket és nem éltem még bele magam, azért bírtam ki a reggelt teszt nélkül! Eleinte nem így volt ez! Ahogy felkeltem, mint a kisgyerekek karácsonykor az ajándékokat, én úgy vártam a teszt eredményét. :)

Holnap reggel lesz időm normálisan elkészülni reggel és tesztelek! Mindenképp beszámolok nektek az eredményről!

A helyzet egyébként változatlan, még mindig nincs meg az a görcsölgetés a mensi előtti napról, tehát valószínűleg holnap sem fog megjönni!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy szurkoltok! Akinek ebben a hónapban nem sikerült, kitartást kívánok! El jön a ti időtök is! :)

2011. ápr. 13. 14:01
 14/19 anonim ***** válasza:
oké, várom az eredményt.
2011. ápr. 13. 22:25
 15/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok!

Szomorú reggelre ébredtem... Barnázok és fáj a hasam. Sajnos most sem sikerült. :(

Egy kicsit elrontotta a napomat,de mindegy! Következő hónapban ismét reménykedünk!

Fel a fejjel, Csajok! És addig is mindent bele! :)

Szép napot kívánok Nektek!

2011. ápr. 14. 08:27
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy itt voltatok velem! Nagyon jól esett! Mindenki megkapta a zöld kezecskét a válaszáért! :)
2011. ápr. 14. 08:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Szia, sajnálom!:( Nekem is ma reggelre jött meg, pedig már úgy reménykedtem...Remélem hamarosan mi is örülhetünk! :)
2011. ápr. 14. 09:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Sajnákom, tudom mit érzel mert én is jártam így, szám szerint 3-szor, 4-szerre viszont ott virított a piros csík, mint a legszebb ajándék :))) Neked is ezt kívánom!!!
2011. ápr. 14. 10:02
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Aranyosak vagytok!

:)

2011. ápr. 14. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!