Mit gondoltok erről?
Legutóbbi mensim március 14-én jött meg. Általában 27 és 32 nap között szokott lenni a ciklusom. Tegnap kellett volna, hogy megjöjjön, de ez még most sem történt meg.
Végül is még belefér a 32 napba, de mensi előtt kb. egy héttel mindig barnázni szoktam, most semmi.
A múlt héten többször is éreztem azt a bizonyos "mindjárt megjön" érzést és egy pár napja hirtelen hányingerek jönnek rám.
Mit gondoltok? Van értelme tesztelni?
Köszönöm a válaszokat!
Nem teszteltem reggel, mert nagyon nem volt időm. Olyan vagyok mostanában mint egy mormota. :)
Már megtanultam kezelni az ilyen helyzeteket és nem éltem még bele magam, azért bírtam ki a reggelt teszt nélkül! Eleinte nem így volt ez! Ahogy felkeltem, mint a kisgyerekek karácsonykor az ajándékokat, én úgy vártam a teszt eredményét. :)
Holnap reggel lesz időm normálisan elkészülni reggel és tesztelek! Mindenképp beszámolok nektek az eredményről!
A helyzet egyébként változatlan, még mindig nincs meg az a görcsölgetés a mensi előtti napról, tehát valószínűleg holnap sem fog megjönni!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy szurkoltok! Akinek ebben a hónapban nem sikerült, kitartást kívánok! El jön a ti időtök is! :)
Sziasztok Csajok!
Szomorú reggelre ébredtem... Barnázok és fáj a hasam. Sajnos most sem sikerült. :(
Egy kicsit elrontotta a napomat,de mindegy! Következő hónapban ismét reménykedünk!
Fel a fejjel, Csajok! És addig is mindent bele! :)
Szép napot kívánok Nektek!
Köszönöm szépen! Aranyosak vagytok!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!