Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit gondoltok erről?

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
azt szeretném tudni, hogy tünet lehet-e terhességr az, hogyha délutánonként fáj a fejem és néha hányingerem is van, és még az, hogy nagyon enyhén szurkál a jobb petefészkem környéke (nem tudom, hogy a petefészkem szrkál-e csak sejtem)
2011. dec. 17. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
mikor várod a vérzésed?
2011. dec. 17. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet terhességi tünet persze, de semmi sem biztos. A nemvárt napján csinálj egy tesztet...mert érdemes, ha meg késik, akkor hétfőn tesztelj! Üdv
2011. dec. 17. 22:56
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

délutánonként fáj a fejem --> nem

néha hányingerem is van --> nem hiszem

enyhén szurkál a jobb petefészkem környéke (nem tudom, hogy a petefészkem szrkál-e csak sejtem)--> inkább peteérésre tudok gondolni

Teszt. Nem látunk beléd és ezek ezer-féle dolognak lehetnek a tünetei.

2011. dec. 17. 22:56
 4/6 A kérdező kommentje:
nem volt rendes aktus csak kissebb baleset..és kb szilveszterre várom :S
2011. dec. 17. 23:01
 5/6 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ezek a tünetek normál ciklusban is előfordulnak, de ha nagyon félsz a teherbe eséstől, vagy nagyon szeretnéd, akkor a szervezeted produkálhat bármit, az agyunk csodákra képes! Ne keresgélj tüneteket, mert akkor találni is fogsz.

De ha szilveszterre várod, akkor az még majdnem két hét, most járhatsz a peteérés utáni pár napban, ami azt jelenti, hogy terhességtől még nem lehet semmiféle tüneted. :-)

Bármilyen valós terhességi tünet csak a menses körüli napokban kezdődhet, ennél korábban nincs olyan változás a szervezetben, ami ilyet okozhatna.

Ne idegeskedj, mert attól még késhet is, és csak még több aggódni valód lesz.

2011. dec. 18. 08:48
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) most sokat segítettél :D
2011. dec. 18. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!