Terhességre gyanakszom. Mit gondoltok erről?
Sziasztok!
Lehet furcsának tűnik,de gyakorlatilag a beágyazódás kezdetétől sejtem,hogy sikerült.2 hete borzalmasan fájnak a melleim,ami nagyon érdekes,hisz normál esetekben csak a menses előtt max 2 nappal fáj.Tele vannak csomókkal.A cigi nem esik jól.Nagyon ingerlékeny vagyok.A hőm 37.2 folyamatosan,és 3 napja késik.Ja és van még egy tünet...de azt elég ciki leírni...szóval a szemérem ajkak lilásak lettek.
Szeretném tudni,hogy mi a véleményetek!
Szerintetek állapotos vagyok?
Az első kedves válaszolónak:
Tudod nem a sikeremben hiszek,hanem év elején volt egy terhességem,ami sajnos vetéléssel végződött.Ezért van viszonyítási alapom!
Kedves 2.!
Köszönöm a válaszod!
Kedves utolsó válaszoló!
Igazából még a mai napot megszeretném várni és holnap tesztelek.De félre értettél,mert azt írtam,hogy a beágyazódás kezdetétől érzem a mellfájást,ami dec 1-től kezdődött.Vagy is 3 napja késik mindössze!
Igen...én is pont ezen oknálfogva nem akartam elkapkodni a tesztelést!Ezért akartam vele várni pár napot.
Egyébként nem akartam semmi tünetet bebeszélni magamnak,sőt még most is kételkedve fogadom a dolgot.Holnap kiderül minden.
Egyébként az a vicc,hogy annyira félre tettem most a baba "dolgot"...Állati lenne,ha pont most jött volna ismét össze!
Köszönöm a válaszod!
Én a helyedben azonnal tesztelnék. Én betöltöttem már a 6. hetet. Onnan vettem észre, hogy valami más, mert amellett, hogy késett, aminek nem tulajdonítottam, nagy dolgot, mert 28-31 naposak szoktak lenni, iszonyatosan rázott a hideg. Nem mértem soha a hömet, de ez szembetünö volt, mivel én a legnagyobb hidegben is egy szál pólóban vagyok. Már nem :)
A 31. napon teszteltem, délben, csak kíváncsiságból, volt itthon teszt, meg már a csalódást sem éltem meg annyira roosz dolognak.
És azonnal pozi lett!
Szóval, én azonnal tesztelnék!!!!!!!!!!!!!!
Szorítok nagyon!
(Mi 2,5 éve várjuk a gólyát!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!