Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességre gyanakszom. Mit...

Terhességre gyanakszom. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet furcsának tűnik,de gyakorlatilag a beágyazódás kezdetétől sejtem,hogy sikerült.2 hete borzalmasan fájnak a melleim,ami nagyon érdekes,hisz normál esetekben csak a menses előtt max 2 nappal fáj.Tele vannak csomókkal.A cigi nem esik jól.Nagyon ingerlékeny vagyok.A hőm 37.2 folyamatosan,és 3 napja késik.Ja és van még egy tünet...de azt elég ciki leírni...szóval a szemérem ajkak lilásak lettek.

Szeretném tudni,hogy mi a véleményetek!

Szerintetek állapotos vagyok?

2011. dec. 13. 09:23
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Igen igazad van kedves 3.!:)

Kedves utolsó válaszoló!Nekem rendszerint 29 naposak a ciklusaim.Már 3 nappal túl szárnyalom,ha ma sem jön meg.Egyébként azon a napon amikor megkellett volna jönnie,nagyon azt éreztem,hogy leszakad a méhem és a mellem.Azt hittem meg is jön.

Holnap mindenképp tesztelek!

Köszönöm,hogy válaszoltál!

2011. dec. 13. 11:28
 12/24 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Egyébként minden tüneted stimmel, az lenne számomra meglepő, ha negatív lenne a teszted!

Nagyon szorítok!

Mióta várjátok a babát?

2011. dec. 13. 11:42
 13/24 anonim ***** válasza:

Ez elég babagyanús!

Drukkolok!

Reggel egy teszt!!

2011. dec. 13. 11:59
 14/24 anonim ***** válasza:
Én is szoritok szerintem baba :))))
2011. dec. 13. 12:03
 15/24 A kérdező kommentje:

Annyira aranyosak vagytok!!!!!:)

Annyira jól esik a biztatás!!!

Nagyon köszönöm NEKTEK!!!!!!!!!!!

Nagyon várom a reggelt!!!

2011. dec. 13. 13:17
 16/24 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2011. dec. 14. 10:42
 17/24 anonim ***** válasza:
na teszteltél?eredmény?
2011. dec. 14. 11:13
 18/24 anonim ***** válasza:
(Nem akarok ünneprontani, de ha babát szeretnél és volt már egy missed ab-od is, nem kéne a babatervezést a cigi lerakásával kezdeni???)
2011. dec. 14. 14:43
 19/24 anonim ***** válasza:
Van már eredmény?Teszteltél?
2011. dec. 14. 14:56
 20/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm szépen az érdeklődést!!!!!!!!!Ma teszteltem,de negatív lett....

4 napja késik,minden tünetem meg van...nem értem,mert már rendre 8 hónapja 29 naposak a ciklusaim.

A hőm is maradt 37.2....Ha a héten nem jön meg hétfőn tesztelek még egyet....

2011. dec. 14. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!