Terhességre gyanakszom. Mit gondoltok erről?
Sziasztok!
Lehet furcsának tűnik,de gyakorlatilag a beágyazódás kezdetétől sejtem,hogy sikerült.2 hete borzalmasan fájnak a melleim,ami nagyon érdekes,hisz normál esetekben csak a menses előtt max 2 nappal fáj.Tele vannak csomókkal.A cigi nem esik jól.Nagyon ingerlékeny vagyok.A hőm 37.2 folyamatosan,és 3 napja késik.Ja és van még egy tünet...de azt elég ciki leírni...szóval a szemérem ajkak lilásak lettek.
Szeretném tudni,hogy mi a véleményetek!
Szerintetek állapotos vagyok?
Igen igazad van kedves 3.!:)
Kedves utolsó válaszoló!Nekem rendszerint 29 naposak a ciklusaim.Már 3 nappal túl szárnyalom,ha ma sem jön meg.Egyébként azon a napon amikor megkellett volna jönnie,nagyon azt éreztem,hogy leszakad a méhem és a mellem.Azt hittem meg is jön.
Holnap mindenképp tesztelek!
Köszönöm,hogy válaszoltál!
Utolsó vagyok!
Egyébként minden tüneted stimmel, az lenne számomra meglepő, ha negatív lenne a teszted!
Nagyon szorítok!
Mióta várjátok a babát?
Ez elég babagyanús!
Drukkolok!
Reggel egy teszt!!
Annyira aranyosak vagytok!!!!!:)
Annyira jól esik a biztatás!!!
Nagyon köszönöm NEKTEK!!!!!!!!!!!
Nagyon várom a reggelt!!!
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm szépen az érdeklődést!!!!!!!!!Ma teszteltem,de negatív lett....
4 napja késik,minden tünetem meg van...nem értem,mert már rendre 8 hónapja 29 naposak a ciklusaim.
A hőm is maradt 37.2....Ha a héten nem jön meg hétfőn tesztelek még egyet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!