Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességre gyanakszom. Mit...

Terhességre gyanakszom. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet furcsának tűnik,de gyakorlatilag a beágyazódás kezdetétől sejtem,hogy sikerült.2 hete borzalmasan fájnak a melleim,ami nagyon érdekes,hisz normál esetekben csak a menses előtt max 2 nappal fáj.Tele vannak csomókkal.A cigi nem esik jól.Nagyon ingerlékeny vagyok.A hőm 37.2 folyamatosan,és 3 napja késik.Ja és van még egy tünet...de azt elég ciki leírni...szóval a szemérem ajkak lilásak lettek.

Szeretném tudni,hogy mi a véleményetek!

Szerintetek állapotos vagyok?

2011. dec. 13. 09:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nyugodtan tesztelj pár nap múlva, ha nem jön meg. Nekem 31 naposak a ciklusaim és először a 33 napon negatív lett, majd mikor még mindig nem jött meg, a 37. napon teszteltem, akkor meg már pozitív volt. A második terhességem a 35. napon teszteltem, előtte nem, mert nem mertem, hátha korai és a 35. napon már pozitív volt.
2011. dec. 15. 08:56
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!Nagyon megnyugtató tudni,hogy talán még van remény!Köszi:)
2011. dec. 15. 09:44
 23/24 anonim ***** válasza:
A 21. vagyok:)))) Most én is reménykedem, mert szeretnék megint babát. Karácsonyra szép is lenne az a pozi, igaz? :))) Bár nekem csak a mellem feszül, meg időnként mensis kis görcsök vannak, meg volt egy rózsaszín pöttyöm, de hát ilyenek mensi előtt is vannak... szóval még nem tudom, mire jutalhatnak a jelek. Pont karácsony előttre nem várom:)))
2011. dec. 15. 10:05
 24/24 A kérdező kommentje:

Nagyon drukkolok Neked!!!!!!!!!!!

Igen...annyira szép is lenne egy pozitív teszt a fáink alatt!!!Még én sem adtam fel!

Még mindíg semmi:)!És igazából eddig nem is érzem azt,hogy megakarna jönni!

Mióta tervezitek a babát?

2011. dec. 15. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!