Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedves hozzáértők! Férjem...

Kedves hozzáértők! Férjem spermaeredményét kiértékelné valaki?

Figyelt kérdés

Karentenia ideje:5nap.2ml enyhén fokozott viszk. ondó.

TSC:95M/ml

Motilitás:75% gyors,progresszíven mozgó spermium.

Morfológia:80% ép alakú spermiumok.Megtartott fertilitás.

Diagn:sine morbo.

Előre is köszönöm.Gondolom h jó az eredmény de nem vagyok biztos benne nem értek hozzá.Ami fura h az önmegtartóztatásra 5 napot írtak ami csak 2 és fél nap volt.Tehát szombaton éjjel voltunk együtt utoljára és kedden délelőtt történt a mintavétel.Ez nem befolyásolja az eredményt?Nem is értem miért 5 napot írtak.

Előre is köszönöm.

2011. dec. 22. 22:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem bántódtam meg.Máshol is van szorongás mégis lépten-nyomon teherbe esnek ha kell ha nem.De azért biztosan van szerepe én nem tagadom ezt sem.Köszönöm a szavaid akkor is jól esnek.Hasonló problémáid vannak esetleg?Boldog békés karácsonyt Neked is!!És mindenkinek!
2011. dec. 24. 21:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Sajnos vannak hasonlóak, változó, hogy mit gondolok, de azt érzem, a tudatalatti szerepe nagy. És sajnos minél többet gondolkodik az ember, annál inkább. Szerintem van összefüggés, hogy mennyire könnyen esel teherbe tudatlanságból és aközt, hogy mennyire nem tudsz, ha azon aggódsz, hogy hogyan fogod felnevelni, mit tudsz majd megadni neki. Az eszemmel belátom, hogy kár ezen aggódni, de a lelkem tudja, hogy egyedül kevés lennék neki.

Boldog Karácsonyt!

2011. dec. 25. 14:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon jókat írsz érdekes én is így gondolkodom csak iszonyú nehéz nem rágódni dolgokon pedig tényleg felesleges.Én nagyon hiszek a tudatalatti hatalmában!Úgyhogy valahogy próbálom elhitetni magammal h velünk is megtörténik a csoda nemsokára.
2011. dec. 25. 23:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Persze, hogy meg fog történni, rögtön akkor, mikor nem lesz időd ezen agyalni. Borzasztóan nehéz, elengedni ezt a görcsös akarást, és nem magad hibáztatni. Egyébként most épp a férjed is okolod, holott az ő hozzáállásával (meg az enyémével is) lehet, hogy már fél éve babát várnánk :-))

Talán nem csak a munkában kellene férfiasan viselkedni....nehéz dolog.

De ha akarsz még beszélgetni, priviben írj, megadom az email címem, lehet, hogy ez már nem érdekes itt:-)

2011. dec. 26. 09:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!