Kedves hozzáértők! Férjem spermaeredményét kiértékelné valaki?
Karentenia ideje:5nap.2ml enyhén fokozott viszk. ondó.
TSC:95M/ml
Motilitás:75% gyors,progresszíven mozgó spermium.
Morfológia:80% ép alakú spermiumok.Megtartott fertilitás.
Diagn:sine morbo.
Előre is köszönöm.Gondolom h jó az eredmény de nem vagyok biztos benne nem értek hozzá.Ami fura h az önmegtartóztatásra 5 napot írtak ami csak 2 és fél nap volt.Tehát szombaton éjjel voltunk együtt utoljára és kedden délelőtt történt a mintavétel.Ez nem befolyásolja az eredményt?Nem is értem miért 5 napot írtak.
Előre is köszönöm.
a férjem eredményén teljesen más típusú kifejezések vannak. a fertilitás az jó, azt jelenti, hogy képes a megtermékenyítésre :)
lehet, azért írtak 5 napot, mert az a megszokott, mert annyinak kellett volna lennie! a 2nap kicsit kevés!! de az eredmény szerintem jó!
nálunk olyan adatok voltak, hogy mennyiség, ph érték, mozgó, gyorsan mozgó, lassan haladó, álló.
nem tudom, mi az a TSC, de ha az eredménye talán azt jelenti, hogy 95 millió spermium van 1 ml-ben. az marha jó!! a férjemnek összesen van 66m. azt mondják, hogy 20m/ml felett jó az eredmény, a tiétek akkor átlagon felüli. a motilitás a mozgást jelenti, s nagy részük mozog, a morfológia az alakjukat, 80%-uk ép.
szerintem tökéletes!!
és az már biztos, hogy veled baj van? nálunk például mindkettőnknek minden rendben van, mégse jön a baba.
fordított helyzetben Te is kiállnál a férjed mellett!
én már kérdeztem a férjemet, mi van, ha velem lesz a baj, s miattam nem lehet babánk. azt mondta, hogy semmi, akkor nem lesz vagy örökbe fogadunk. esze ágában sincs elhagyni emiatt!! ne szomorkodj! ha veled baj van, és tudják is, hogy mi, akkor orvosolják, és jön a baba!!
Az szuper, hogy ilyen tudatos vagy és elmentél szakemberhez. Az inzulin nagy galibát tud okozni, érdemes meggyógyíttatni!
Nem lehet, hogy a férjed ez csak látszólag nem érdekli?
Biztosan, ez összetett probléma,és sztem a bizalomnak hatalmas a szerepe. Meg valljuk be, rátesz egy jó nagy lapáttal az is,h szenvedsz, meg közben őt nézed,hogy látja-e. Pedig a ffiak nem túl szenzitívek :-( és jól beturbózod a bajt azzal, a szemét,észre sem veszi....szegény baba hogy jöjjön ilyen szorongásba?
De ne bántódj meg, ezt mnind magamnak is mondom :-)
Boldog Karácsonyt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!