Tényleg nem tudom már hogy babás vagyok vagy sem. Tapasztalatok? Véleményetek?
Figyelt kérdés
Csütörtökre nem várom.Én írtam már ma,de most még jobban elkeseredtem!:( Tegnap csináltam 3 tesztet.Az egyik teszt nem tudom milyen volt,de 2 db.volt benne,mindkettő + lett,és a Maria Romed is + lett,most is ott vannak a csíkok!Majd ma reggel csináltam 2 tesztet,amit írtam is hogy 2 különböző,és - ak lettek.Igaz most az egyiken már ott van haloványan 2. csík,de több óra telt el.Vettem még 2 tesztet,különbözőt,mert tudni kell több mint 3 évi próbálkozás után már hihetetlen a +,és az egyiken iszonyatosan haloványan látszik valamicske,a másikon a Gravi HCG-n,ami állítólag nagyon jó,az -.Most akkor mi van?Meg fog jönni,vagy mégis babás vagyok?Folyásom van,nem tudom jó vagy nem,de a mellbimbóim körül mirigyek dudorodnak ki.Most melyik tesztnek higgyek?Lehet hogy tegnep még babás voltam ma meg már nem?2009. máj. 19. 13:14
1/6 anonim válasza:
TÜRELEM!!! tudom, hogy pokoli nehéz (én is hasonló cipőben járok...) de ha ott van a baba, akkor ott is marad, akár tudod, akár nem, ha pedig nincs, akkor akárhány tesztet csinálhatsz, meg fog jönni... nekem késik egy hete, de minden tesztem negatív lett. és nem merek reménykedni, mert nem szeretnék csalódni megint. szóval azt magyarázom ezerrel magamnak, hogy türelem, ki fog derülni... hajrá neked is, azért majd írd meg, ha kiderül :)
2/6 anonim válasza:
Szia! Szorítok neked, hogy terhes legyél! A tesztekkel kapcsolatosan mindig azt mondják a orvosok, hogy azokra nem igazán lehet alapozni. Nem tudsz elmenni egy vizeletvizsgálatra? VAgy egy vérvételre? Az már biztos eredményt mutatna ki! Remélem összejött! :)
3/6 anonim válasza:
és ne aggódj, az nem lehet, hogy tegnap óta elmúlt a baba...
4/6 anonim válasza:
Sziasztok! Gratulálok! Szerintem ott baba lesz. :) Drukkolok Neked! Viszont megkérdezném Tőletek, hogy olyan nem fordulhat elő, hogy közben felszívodott, elvetélt? Istenörizz, hogy ez történjen, de felvetődőtt bennem a kérdés.
5/6 A kérdező kommentje:
4.Válaszolónak üzenem: hogy bennem is ez vetődött fel!Iszonyat,ez a tudatlanság ilyenkor!Remélem nem így van!De annyit olvastam már a tesztekről is,és szerintem sem lehet hogy több + teszt is hamisat mutasson...legalább is remélem.
2009. máj. 19. 14:51
6/6 anonim válasza:
negyedik vagyok. Szerintem sem lehet, hogy téves több pozitiv teszt is, azt mondják a negativból még lehet pozitiv, de a pozitivból nem. Szerintem csinálj egy másik fajta tesztet is, mondjuk qupidot, azt írják itt az erős. És menj el dokihoz, vizelet és vérvizsgálat kimutatja tuti. Drukkolok nagyon!!!!! Ird meg mi lesz az eredmény!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!