Átlagban mennyi idő alatt esik teherbe egy nő?
7 hónap után egy jó orvos biztosan megnézné a hormonszintjeidet és szeretné UH-n követni a tüszőérésed folyamatát is.
Véleményem szerint ezek a vizsgálatok nem jelentenek rágörcsölést, az ember lánya egyszerűen tisztába kerül azzal, mi zajlik a testében. Ha eltérés van, legalább nem megy felesleges várakozással a drága időnk.
a lányomra ( 4,5 éves)9 hónapot vártam majd kierőszakoltam egy átjárhatóságit a dokimnál.. egy hónap múlva meg is lett a kétcsíkos teszt.. ( volt egy kis letapadásom a vezetékben) aztán a kisfiam (2 éves)az 5.próbálkozós hónapban jött.. a harmadik babánk 9.hónapja nem jön... 32 éves vagyok...
e hónapban hormonprofil még van tejcsorgás és akadályozhatja az is.. holnap rákszűrés, és ha még a hormon után sincs ok, megint kérek egy átjárhatóságit.. a dokim azt mondta hogy az után a nők nagy százaléka teherbe esik.. a kontrasztanyag kicsit csúszik az út felszabadul a kiskatonák előtt.. egyszer már bejött..
ne parázz.. a stressz is fog. gátló!!
hőmérőzz, mert a dokik is ezt ajánlják.. jobban tudsz időzíteni, és kiderül a ciklusod minősége is..
Utolsó vagyok.. a dokik 1 év sikertelenség után vizsgálnak.. de lehet ráhazudni is..-én is ezt tettem..:) az uh-s követést nekem is mondta a dokim de a finanszírozása elég gáz és csak nagyon indokolt esetben végzik.. előtte kell min. 3 hőgörbe..és egy hormonprofil.akkor követik uh-val ha a peteéréssel van gond, mert akkor jöhet tüszőrepesztő szuri és egyebek...
Tényleg a nyugalom a lnyeg és az időzített akció.. jó nagy orgazmus, mert van spontán peteérés is.. egy nagyobb izgalomra órák alatt megérhet egy sejtecske..csak gondoljatok a vizsgadrukkra..kinek nem zavarodott bele a mensije a fősulis vizsgákba? nekem mindig csúszott..
vagy vannak gyógynövények nem csak peteérésre .. van kifejezetten nyugtató hatású ami kicsit oldja a stresszt... nagyon drukkolok mindenkinek és ne keseredjetek el.. a második manókámnál én is ebben voltam.. minden ciklust végigbőgtem mert nekem már töbet akkor nem is sikerül..
a védőnőm azt mondta a még nyáron sikerül a baba, mert amint orvoshoz fordul egy nő kicsit lenyugszik mert végre beindul a gépezet.. jobban bízik a sikerben, mert a doki segít. Nálam holnap rákszűrés és május végén a hormonos vérvétel..
Mindenkinek nagy kalappal!
Kedves Utolsóra reagálva:
Az orvosom pl nem törődik azzal, hogy 7 hónap vagy egy év. Sem azzal, hogy indokolt-e az UH-s követés. Azt mondja, hogy ha késik a baba, annak oka van- meg kell keresni, de keresés közben lehet próbálkozni. Ehhez gyors hormonvizsgálatok után minden segítséget megad.
Azzal indokolja a hozzáállását, hogy a nők ösztönei jók, másrészt pedig nem mindig az a helyes, ha megszüntetjük esetleg több hónap alatt a problémát, hanem az is, ha közben teszünk ellene.
Azért írtam le csak, hogy tudjatok róla: így is lehet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!