Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utrogestan abbahagyása után...

Utrogestan abbahagyása után mikor jön meg a menzesz?

Figyelt kérdés
csütörtök reggel raktam be utoljára egy szemet,napi kettöt szoktam
2011. dec. 19. 09:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ha elkezdödik a lombik akkor majd kérdezhetek töled?a héten jön meg a menzim,megyek a harmadik napon vérvételre meg asszem a 21.ediken.
2011. dec. 19. 12:22
 12/17 A kérdező kommentje:
és sokat már nem kell várnunk a lombiknál?ugyértem hogy nem mondják azt hogy a párom miatt várjunk 3 honapot hogy hátha jobb lesz..vagy ilyesmi..mi miatt csuszhatna?remélem nem fog!Bocs a sok kérdésért:)
2011. dec. 19. 12:32
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi alapján szedetnek az emberrel fogamzásgátlót.. Egyébként akkor szedetik, ha azt akarja a doki, hogy pihenjen a petefészked egy kicsit, ne érlejen petesejtet. Nekem a 2. stimu előtt kellett szedni, beszedtem egy levéllel de után nem jött meg, tele lettem cisztával:( Azt mondta a doki, hogy nem tudunk mit csinálni, majd csak felszívódnak. Mindenféle praktikát bevetettem, hogy megjöjjön,aztán egyszer csak megjött...

Persze, kérdezz nyugodtan:)

2011. dec. 19. 12:34
 14/17 A kérdező kommentje:
Majdnem két éve csinálták nekem a laparoszkopiát,ujra megkell csinálni vagy elfogadják?Akkor szerinted nekem kell szednem fogigátlot?Oktoberben inszem volt meg cisztám,akkor egy honap pihenö,következö honapba inszem és most várom a menzit.
2011. dec. 19. 12:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Heló, én is szivesen megosztom veled tapasztalatomat. Igaz én külföldön lombikozok de a séma szinte ugyanaz,a ciklus.hu-n írogatok néha sorstársaimmal. Ha gondolod gyere oda beszélgetni.

Nekem júniusban volt az első lombik és előtte itt legalábbis mindig szedni kell kb 1 hónapig fogamzásgátlót utolsó négy szedési napon már el kezdtem szúrni a Decapeptylt rá kb másfél hétre uh megnézik minden rendben van e odabent :) aztán jön a deca mellett a puregon amit kb két hétig szúrtam közben 2naponta uh utoljára pregnyl. Itt punkciót csak helyi érzéstelenítéssel végzeznek előtte kaptam egy szurimixet. Nekem 14 tüszőből 9ben volt petesejt ebből 7 termékenyült meg 1-et ültetnek be 38 alatt ha van top embrió :( többi ha megfelel lefagyasztják. Csak 1 fagyibaba lett de az sem sikerült. Most viszont reggel kezdtem el magamat decapaptyllel szúrni tehát most jön a 2. lombik.

Egyébként utrogestan a friss és fagyis beültetésnél is nekem visszatartotta a mensit abbahagyása után kb 6 napra jött meg. Sok sikert kívánom elsőre sikerüljön!

2011. dec. 22. 18:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok : Nálunk is apagondok vannak,voltak nem tudom most hogy állunk de javult helyzet azt tudom. Nem kellett természetesen várni a kevés spermaszám miatt.

Ha van kérdésed szivesen válaszolok. Én is tele voltam kérdésekkel ,aggályokkal ami természetes.

2011. dec. 22. 18:31
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi,majd kérdezek.)de most nincs idöm.sok sikert!
2011. dec. 22. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!