Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utrogestan abbahagyása után...

Utrogestan abbahagyása után mikor jön meg a menzesz?

Figyelt kérdés
csütörtök reggel raktam be utoljára egy szemet,napi kettöt szoktam
2011. dec. 19. 09:06
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
inszemináciom volt,csütörtökön voltam a 31edik ciklusnapon és a tesztek negativak voltak:( köszönöm!
2011. dec. 19. 09:07
 2/17 anonim ***** válasza:

első esetben nekem az utro abbahagyása után 2 nappal, második esetben nem is kellett abbahagyni mert megjött az utro mellett...

harmadik esetben nem kellett abbahagynom a 12. hétig:)

Ne keseredj el, fel a fejjel! Hányadik próbálkozásotok volt ez?

2011. dec. 19. 09:33
 3/17 A kérdező kommentje:
második volt.legközelebb lombik lesz.31-edik ciklusnapon negativ volt a teszt,lehet
2011. dec. 19. 09:39
 4/17 A kérdező kommentje:
lehet hogy terhes vagyok?Csak holnap tudok tesztet csinálni reggel.Vagy ez nem sok késés még?Kicsi esélyel indultunk mert a férjemnek 5 millio mozgo van.neked gratulálok:)
2011. dec. 19. 09:41
 5/17 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 35ik ciklusnapomon.
2011. dec. 19. 09:42
 6/17 anonim ***** válasza:

Nekünk lombik volt mind a három! És a 3. sikerült! Az én férjemnek is 5 millió volt majd 1 millió, szóval nekünk már 5 milliónál is azt mondták, hogy semmi esély az inszemre,ne húzzuk az időt! Az én dokim azt mondta, hogy 10-15 millió alatt az inszemet meg se próbálják...

Amúgy nekem a beültetés utáni 14. napon negatív lett a tesztem, aznap mentem vérvételre, és ott mutatták ki, hogy babát várok, 1.100 volt a hcg!!!! Írtó magas volt, mégsem mutatta ki a teszt!

2011. dec. 19. 10:32
 7/17 A kérdező kommentje:
Nekünk is azt mondták hogy ne huzzuk az idöt inszemmel.és lombikhoz elég az 5millio mozgo?Vagy az egy millio?Mesélsz nekem a lombikodrol?Mi volt a menete,milyen injekciok voltak?elöre volt töltve?Fogamzásgátlot kellett szedned?Köszi
2011. dec. 19. 11:41
 8/17 anonim ***** válasza:

A lombikhoz elég 1 db is:) Ott már mindegy, hogy 5 millió vagy 1 millió vagy 100 ezer kiskatona van, a lényeg, hogy 1 db legyen ami egészséges!

Gondolom az inszem miatt túl vagytok már a kötelező vizsgálatokon, úgy mint HIV szűrés, belgyógyászati vizsgálat, laborvizsgálat. Ha ezek megvannak, akkor nálam úgy volt, hogy amikor megjött a mensim, be kellett telefonálnom, másnapra behívtak, megnéztek ultrahangon+ vért vette, ahol kiértékelték a hormoneredményeket. Minden hormonnak (lh, fsh meg a többi) a megfelelő tartományban kell lennie ahhoz, hogy stimulálható legyél. Aztán felírják a megfelelő injekciókat és gyógyszereket amik teljesen egyénre szabottak, mindenkinek mást és másmilyen ideig és mennyiségben kell adni. Nekem Gonal-F-et, Decapeptyl és Merional kellett szúrni. Ezt magadnak adod be minden nap ugyanabban az időben hasba. A stimuláció alatt kétnaponta kell menni uh-ra és vérvételre ahol folyamatosan nézik az eredményeket, hogy hány petesejted érik.

Ha eljött az idő akkor jön a punkció, amikor is felszíni altatásban leszívják a megérett petesejteket. Nekem kétszer volt stimulációm, egyszer 10 majd 8 petesejtem lett ha jól emlékszem és szinte mindegyik meg is termékenyült. Leszívás után minimum 3 maximum 6 napot várnak a visszaültetéssel, minden nap be kellett telefonálni a klinikára és rákérdezni, hogy mi újság a petécskékkel és ha azt mondák itt az idő akkor menni kellett a beültetésre. Az már csak egy rutin dolog, felfekszel az ágyra, motoszkálnak egy kicsit és már kész is:) Utána a pihenőben kell feküdni 2-3 órát, a dokid mondja meg mikor kelhetsz fel és mehetsz haza. Ezután már csak a várakozás van és a reménykedés:)

Nekem 2009 decemberében volt az első stimuláció és beültetés, az nem sikerült, majd 2010 januárjában egy fagyasztott beültetés, majd 2010 májusában szintén egy stimuláció és ez sikerült, most 10 hós a gyönyörű kislányom. 2 hónap múlva meg megyünk a fagyibabákért (van 5 embriócska lefagyasztva), reméljük sikerül elsőre!

2011. dec. 19. 12:03
 9/17 anonim ***** válasza:
Ja igen, egyszer szedettek velem fogamzásgátlót de én becisztásodtam tőle:(
2011. dec. 19. 12:04
 10/17 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy hogy ilyen hosszan leirtad:)Kedves töled!És örülök hogy harmadikra sikerült.Elötte meddig probálkoztatok?Mi már 4 éve,de közben volt egy missed ab-om a 12-héten amin nagyon nehéz tultenni magamat!!pedig már másfél éve.Én is voltam már cisztás,kétszer is pedig kaptam ovitrellt.Akkor nem szedetnek fogigátlot?azt hogy döntik el kinek kell szedni és miért?
2011. dec. 19. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!