Sikertelen lombik után késik (2 napja).1. gábriel teszt pozi (körülötte kicsit elmosódott), második sok vízivás után negatív. Du-i teszt. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 17:10
11/15 A kérdező kommentje:
Negatív sajnos:( Talán 1-2 óra múlva megjelent vmi halvány 2. csík, de szerintem azt csak odaképzelem. A tegnap délutáni még most is látszik. Ma vagyok a 28. napon (mindig 24-25 naposak voltak a ciklusaim, ennyi még soha nem volt) Állítólag lombik után gyakran késik a köv. mensi. De én úgy reménykedtem... Micsoda karácsonyi ajándék lett volna!
2011. dec. 17. 09:29
12/15 A kérdező kommentje:
Egyébként annyira aranyosak vagytok, h ennyien írtatok, és bíztattatok! Nagyon köszönöm!! :)
2011. dec. 17. 09:32
13/15 anonim válasza:
Szerintem ne add fel, ugyanolyan érzékenységű tesztet használtál? A HCG egyébként1-2 hét alatt ürül ki, tehát a lombik miatt nem lehet, mert az már kiürült. A teszt más kapott hormonra meg nem reagál!
Drukkolok nagyon!
14/15 A kérdező kommentje:
Igen, Gabriel volt ez is. Tüneteim sincsenek, másnak ilyenkor már bőven vannak, szóval szerintem ez most nem sikerült:(
2011. dec. 17. 10:41
15/15 anonim válasza:
nekem semmilyen tünetem nem volt. azt mondják, hogy téves pozitív teszt nincs, de olyan ami rossz és nem mutatja ki olyan van. én azért szorítok neked. reggel tesztelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!