Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikertelen lombik után késik...

Sikertelen lombik után késik (2 napja).1. gábriel teszt pozi (körülötte kicsit elmosódott), második sok vízivás után negatív. Du-i teszt. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 17:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Negatív sajnos:( Talán 1-2 óra múlva megjelent vmi halvány 2. csík, de szerintem azt csak odaképzelem. A tegnap délutáni még most is látszik. Ma vagyok a 28. napon (mindig 24-25 naposak voltak a ciklusaim, ennyi még soha nem volt) Állítólag lombik után gyakran késik a köv. mensi. De én úgy reménykedtem... Micsoda karácsonyi ajándék lett volna!
2011. dec. 17. 09:29
 12/15 A kérdező kommentje:
Egyébként annyira aranyosak vagytok, h ennyien írtatok, és bíztattatok! Nagyon köszönöm!! :)
2011. dec. 17. 09:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ne add fel, ugyanolyan érzékenységű tesztet használtál? A HCG egyébként1-2 hét alatt ürül ki, tehát a lombik miatt nem lehet, mert az már kiürült. A teszt más kapott hormonra meg nem reagál!

Drukkolok nagyon!

2011. dec. 17. 10:25
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, Gabriel volt ez is. Tüneteim sincsenek, másnak ilyenkor már bőven vannak, szóval szerintem ez most nem sikerült:(
2011. dec. 17. 10:41
 15/15 anonim ***** válasza:
nekem semmilyen tünetem nem volt. azt mondják, hogy téves pozitív teszt nincs, de olyan ami rossz és nem mutatja ki olyan van. én azért szorítok neked. reggel tesztelj.
2011. dec. 17. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!