Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombik utàn a 14 napon...

Lombik utàn a 14 napon ha elkezdek vérezni, és negativ a teszt lehet még esetleg terhesség?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen a vérzésed?Csinálj tesztet,és ha pozi akkor mielőbb orvoshoz kell menni!
2010. dec. 5. 18:20
 2/9 A kérdező kommentje:

Ma vagyok a 13,napon és délutàn pecsételö bézses még egyelöre kevés,reggel készülök tesztelni! szurkàlàst érzek a hasamban meg a mellemben!te is lombikoztàl màr?és milyen eredménnyel?voltak tüneteid?

nekem ez a 3.beülti és az elsönél a 8.napon kezdödött a 2.nàl pedig a 12 napon ez a bézses,de szurkàlàsok nem voltak?és az elsö 2 sikertelen volt sajnos!

2010. dec. 5. 19:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen lombikozok,sajnos már a 4. sikertelen lombikon vagyok túl.Nekem nem volt vérzésem,semmi tünetem,illetve ami volt az az utrogestan-tól.
2010. dec. 5. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja és írd meg reggel az eredményt
2010. dec. 5. 20:46
 5/9 A kérdező kommentje:
hàt mostanra màr halvàny rozsaszines:(fàj a derekam,kicsit a hasam is!és folytatod még a lombikot?mikor volt az utolso beültid?megirom mindenképp!
2010. dec. 5. 21:45
 6/9 A kérdező kommentje:
hol lombikozol?és ki az orvosod?én a budapesti kaàli-ban Dr.Sajgo Attilànàl.
2010. dec. 5. 21:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos negativ a teszt:(de még 9-re megyek vérvételre és csak holnap lesz meg az eredmény!
2010. dec. 6. 07:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez most sajnos nem sikerült valószínűleg, de ne add fel: nekem a 6. lombik eredményeként van most pocaklakóm!
2010. dec. 6. 12:14
 9/9 A kérdező kommentje:
jaj de jo gratulàlok!jo azért sikerélményeket hallani!ki a dokid?melyik klinikàn vagy?
2010. dec. 6. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!