Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vérvétel terhességet mutatott...

Vérvétel terhességet mutatott ki nálam, de 10 nap múlva a teszt negatív lett. Mi az oka? Lehet, hogy észrevétlenül elvetéltem? (Lombik beültetésem volt)

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 07:04
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
pár napos terhesség "megszűnése" szerintem még nem vetélés.
2010. nov. 4. 07:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet a teszt volt rossz..ismételd meg a tesztet..ha az is negatív...akkor passz..és nagyon sajnálom!De szorítok,hogy csak a teszt tévedjen!!
2010. nov. 4. 07:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet, hogy megszünt a terhesség, de ez igen gyakori, a terhességeknek legalább a fele ez elsö pár hétmeg magától megszakad. Menj vissza az orvoshoz, és csialtas még egy vérvételt, az egyértelmü.
2010. nov. 4. 07:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem mult kedden esti vizeletbol (ciklus 21.napjan) lett pozitiv az erzekeny teszt ,vasarnap (okt. 31. , 26.ciklusnapon) pedig egy nem erzekeny teszt negativat mutatott. HEtfon reggel 27.napon (nov. 1.) megjott ,mara mar alig van valami. Nem volt darabos a verzes. Nekem hetfon reggel azt mondta a doki hogy valoszinuleg korai veteles.

Regen is az elso trimeszterben a terhessegeknek jo 30-40%-a vegzodott vetelessel, es mivel akkoriban nem leteztek terhessegi tesztek, ill. mar voltak, de meg nem voltak olyan erzekenyek hogy menzesz elott kimutattak volna a HCG jelenletet, sok no ugy vetelt el hogy nem is tudott rola, mivel par nap kesessel vagy idoben megjott nekik. Sokszor megtermekenyul a petesejt de A) nem agyazodott be vagy B) nem agyazodott be rendesen es idoben megjott menzivel el is tavozik, vagy par napos kesessel. Ez is veteles csak nagyon korai. Nem csak az a veteles ha valaki 6-8 hetes terhesen vetel el. Csak az ilyen korainal szinte ugyanolyan mint a rendes menzi, akar sima verzessel (nem darabos) hisz ilyenkor olyan picurka a terhesseg, hogy meg ultrahang sem mutatna ki, ezert nem darabos a verzes. Minel kesobb vetel el valaki, annal rosszabb, mert olyankor mar darabos lehet a verzes, hisz nagyobb a terhesseg, mondjuk nem par mm hanem mar par centimeteres stb... Nem mindegy!

2010. nov. 4. 10:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Hulyeseget irtam. Persze, hogy van olyan hogy megtermekenyul a petesejt es nem agyazodik be, de ezt senki se veszi eszre, mert HCG csak beagyazodastol kezdve kezd el termelodni a szervezetben. Ezt en is tudom, csak gondoltam tisztazom magam a felreertesek vegett. :)
2010. nov. 4. 10:19
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Az orvosom azt mondta, hogy a teszt lehet rossz, mert meg kellene jönnie a vérzésnek, ha lecsökken a Hcg szint. A jövőhéten megyek ultrahangra,addig türelemmel várok.
2010. nov. 4. 12:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is így jártam (szintén lombikos) és valóban el is ment a baba sajnos a 4. hét körül :( Mennyi volt a hcg-d? Nekem 15-ről 5 nap alatt ment le 0-ra.
2010. nov. 4. 13:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem a beültetés után 10 nappal lett 110 a Hcg. Most még nem mértük meg, csak az ultrahangra megyek majd szerdán.
2010. nov. 5. 04:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!