Vérvétel terhességet mutatott ki nálam, de 10 nap múlva a teszt negatív lett. Mi az oka? Lehet, hogy észrevétlenül elvetéltem? (Lombik beültetésem volt)
Nekem mult kedden esti vizeletbol (ciklus 21.napjan) lett pozitiv az erzekeny teszt ,vasarnap (okt. 31. , 26.ciklusnapon) pedig egy nem erzekeny teszt negativat mutatott. HEtfon reggel 27.napon (nov. 1.) megjott ,mara mar alig van valami. Nem volt darabos a verzes. Nekem hetfon reggel azt mondta a doki hogy valoszinuleg korai veteles.
Regen is az elso trimeszterben a terhessegeknek jo 30-40%-a vegzodott vetelessel, es mivel akkoriban nem leteztek terhessegi tesztek, ill. mar voltak, de meg nem voltak olyan erzekenyek hogy menzesz elott kimutattak volna a HCG jelenletet, sok no ugy vetelt el hogy nem is tudott rola, mivel par nap kesessel vagy idoben megjott nekik. Sokszor megtermekenyul a petesejt de A) nem agyazodott be vagy B) nem agyazodott be rendesen es idoben megjott menzivel el is tavozik, vagy par napos kesessel. Ez is veteles csak nagyon korai. Nem csak az a veteles ha valaki 6-8 hetes terhesen vetel el. Csak az ilyen korainal szinte ugyanolyan mint a rendes menzi, akar sima verzessel (nem darabos) hisz ilyenkor olyan picurka a terhesseg, hogy meg ultrahang sem mutatna ki, ezert nem darabos a verzes. Minel kesobb vetel el valaki, annal rosszabb, mert olyankor mar darabos lehet a verzes, hisz nagyobb a terhesseg, mondjuk nem par mm hanem mar par centimeteres stb... Nem mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!