Tényleg igaz hogy 2012től a gyest is munkához kötik?
Nem hallottam róla.
Valaki azt írta hogy helyes.
Na igen,sokan vannak hogy nem dolgoznak csak szülik a gyerekeket.De van kivétel is,mint én.Decemberben elbocsájtottak,másik év júniusban kiderült hogy terhes vagyok.És csak a gyest kapom.
Én ennek örülnék, már bocsi.
Persze, azokat iszonyat sajnálnám, akik AKARNAK dolgozni, csak nem találnak vagy időközben KIRÚGJÁK őket és azután lesznek terhesek, vagy azokat, akiknek HATÁROZOTT idejű a munkaszerződése...
Azokat most is megvetem, akik a semmire szülik a gyerekeket és 1 órát se dolgoztak még az életükben, csak várják a segélyt ... független, hogy milyen származású!
Lehet lepontozni .. cseppet sem izgat :]
Én is hallottam fél füllel: benyújtották, de még nem szavazták meg. Napirenden van.
Én is támogatnám. Elhiszem, hogy valaki nagyon szeretne babát de akkor szeresse eltartani is.
Részben én is igazat adok. Jó, mondjuk alapból, hogy "igeeeen, vegyél csak el tőlük, nagyon helyes", ez szerintem butaság, de mondjuk leszabályoznám. Tehát valami olyasmi, hogy aki semmit nem dolgozott, csak gyűjti a lóvét az államtól erre meg arra, az ne kapjon csak úgy. De mondjuk az olyanok, akik dolgoztak, de pont előtte bocsájtották el őket, vagy ilyesmi, azoknak én csak adnék.. !
Valamiből etetni kell azt a babát!
Én is egyetértek.
Ez azért visszaszorítaná azt, hogy valakinek van 6 gyereke, de víz meg villany nincs.
Persze a jelenlegi munkaügyi helyzetben nyilván nem a legjobb megoldás, de akkor is jogos, hány éhező gyerekről hallani.
12.56-nak
11.26 vagyok.
"Aki szeretne babát az szeresse eltartani is"
Lehet hogy nem rám céloztál,de kicsit magamra vettem.Mint írtam nekem nem volt munkahelyem,nem akkor kezdtünk el próbálkozni mikor már nem volt munkahelyem.9 hónap után sikerült a kislányom.És csak mert épp nem volt munkahelyem eszembe se jutott elvetetni.Az olyannak én se adnák aki életébe 1percet se dolgozott,csak szüli sorba a gyerekeket.
Utolsó vagyok
Még annyit.
Lehet hogy nem volt munkahelyem,de a férjemnek van.És a kislányomnak megvan mindene.Tehát szeressük eltartani is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!