A JOB-EX-LINE KFT. Munkához juttatott már valakit?
Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem, mert a hirdető oldalak velük vannak tele,de csak rosszakat hallottam róluk.2011. nov. 14. 12:14
1/5 anonim válasza:
Én most próbálom ki őket, megkaptam a papírokat, visszaküldöm! Lehet rá.baszok, de ha nem próbálom meg nem fog semmi történni! Ezt az összeget el is kocsikáztam volna munkakeresés közben!Ha bejön örülünk, ha meg nem legalább megpróbáltam!
2/5 anonim válasza:
Fejlemény van, megkaptam a szerződést, fizettem, azóta nem veszik fel a telefont, és nem válaszolnak az e-mail-emre! Így próbálkozz vele! de legalább megpróbáltam!
3/5 anonim válasza:
Szia!
Milyen telefonszámon próbáltad őket hívni?Mi ma hívtuk és tudtunk vele beszélni.Nem tudom, mit tegyek?
4/5 anonim válasza:
mi most kaptunk boritékot de nekem ez bűzlik ti mire jutotatok
5/5 anonim válasza:
Kérlek Írd meg a fejleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!