Nem vagyok terhes, megnyugodhatok?
Figyelt kérdés
Időben megjött a menzeszem, de eddig még soha nem volt ilyen furcsa. Kb. két és fél napig tartott összesen és csak ilyen pecsételős, alig vérzés. Egy férfival voltam együtt 3 hete kb, védekeztünk gumival, de soha nem lehet tudni. Csináltam ma egy Prompt tesztet, negatív lett. De utána vettem észre,h a leírás szerint 10 másodpercig kell a vizeletsugárba tartani. Hát én addig nem tartottam, max 2-3 msp-ig, de 10 msp-ig nem is tudok pisilni!! A C csík megjelent, szóval akkor nem baj, hogy nem 10 msp volt. Ugye bízhatok benne és nincs baba??? Még nem állok készen egy gyerekre:(2011. dec. 13. 07:08
1/3 anonim válasza:
Szerintem felesleges paráznod,nem vagy terhes!
2/3 anonim válasza:
Azért ez nem egészen így van.Én sem tudok 10 mp-ig pisilni,ezért egy alaposan kimosott kis üvegbe megy,abba 10-15 mp-ig beletartom a tesztet.
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem lehetsz terhes, de a biztonság kedvéért néhány nap mulva reggeli elsőből csinálj még egy tesztet. Mártsd pohárba, ha nem megy a vizeletsugárral. Időnként nekem is művel furcsa dolgokat a mensim. Volt, hogy 19 napra megjött, volt, hogy alig pötyögött valamit, máskor meg úgy ömlött, hogy egy nap háromszor öltöztem át, pedig szinte már pelenka nagyságú betétet használtam. A doki szerint nincs semmi gáz ezzel, időnként előfordulhat. De ha biztosra akarsz menni, menj el a nődokihoz, ő UH-val megnéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!