Az endometriozis hogyan és mikor alakul ki egy nőnél?
Szia!
Én a budapesti Kaáliba járok, Sajgó doktorhoz. Nagyon profi. :-) De ott mindenki az, és ha tényleg arrafelé kacsintgattok, akkor érdemes azt az orvost választani, amelyikhez előbb be lehet jutni. :-) Mi az első telefonos bejelentkezéskor megkértük a recepciós lányt, hogy ajánljon egy dokit. :-) Aztán végül a honlapon böktünk egyet találomra. :-) Bevált. :-)
Szia!
Az alapokon túl (spermavizsgálat, hornomok, átjárhatósági), első megbeszéléskor kértek HIV, HPV, Clamidia vizsgálatokat, a sikertelen lombik után magamtól nézettem IR-t, az ottani doki hozzácsapta a pajzsmirigy vizsgálatot is. Most, a harmadik sikertelen lombik után Sajgó soktor kért mindenféle véralvadási vizsgálatot, Leident, genetikát, laparoszkópiát, méhtükrözést. Azért nem korábban, mert nekem közben volt két spontán terhességem, csak vetélés lett a vége. :-(
Már csak a genetika maradt hátra, mert még nem találtam olyan labort, ahol megcsinálják. Szerintem azzal visszamegyek a Kaáliba. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!