15napos terhesség kimutatása, szerintetek ez létezik?
Egyik ismerősöm volt barátnője a szakításuk után néhány nappal megkereste az ismerősömet, hogy közölje vele, hogy terhes. Nov. 10-én voltak csak együtt, egyetlen egyszer, megszakításos módszerrel "védekeztek". Egy héttel később pontosan megjött a lány menstruációja, de csak kevéske vér jött, és az is csak 1,5 napig tartott. Terhességi tesztet nem csinált, viszont nov. 25-én elment nőgyógyászhoz, aki elvileg megállapította a terhességet hüvelyi ultrahanggal, de se vért, se pisit nem vettek tőle. Elvileg dec. 20-ára van kiírva abortuszra.
Nekem ez a sztori eléggé sántít, több helyen is. Szerintetek létezik, hogy egy 15napos terhességet kimutasson a doki ultrahanggal, és ebben olyan biztos legyen, h meg se vizsgáltatja, hogy van-e hcg a lány vérében? Illetve hogy így küldjön el valakit abortuszra?
Köszi a gyors válaszokat!:)
Szóval 18 nap után látott valamit a doki, de még semmi biztosat nem mondott... Ezért fura nekem, h más doki 15 nap után állítólag papírt ad róla, mindenféle laborvizsgálat nélkül.
És annak, hogy a ciklus 21. napján, tehát a várt menstruáció előtt egy héttel termékenyül meg, mennyi az esélye? (23 éves lányról van szó, valószínűleg rendben van a ciklusa.) Minél többet gondolkozom ezen, annál inkább gondolom úgy, hogy csak hazudik a lány...
Persze, azt tudom, hogy óriási eltérések lehetnek a ciklusok időtartamát illetően, de 23évesen már elvárható, h sejtse az ember, h mikor van peteérése, és akkor mindenképp használjon óvszert.
Egyébként köszi, sokat segítesz!:) Akkor ha jól értem, a fogantatástól számított 32. nap körül írta azt a doki, hogy "embrionális elemek sejthetőek", szóval akkor az, amit a csaj mond, hogy 15 nap után papírral tudja bizonyítani, hogy terhes, megdőlni látszik.
Vettek tőled vért/pisit? Nekem ez is fura, hogy se otthon nem csinált gyorstesztet, se a doki nem küldte el laborvizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!