Miért nem jön össze a harmadik baba?
Figyelt kérdés
Tudom, ellenszenvesnek hathat a kérdés, hisz sokaknak egy baba sem jön össze...minden relatív, átérzem mások helyzetét is - de kérlek, írjatok. Van két kisfiam, 34 éves vagyok. Szeretnék még egy-két babát. Sokáig ágáltam ellene, mert iszonyú nehéz évünk volt, sokminden megviselt, stresszeltem, meghíztam, és az asztmám is rosszabbodott. Hát, igen, úgy látszik, a Jóisten jobban tudta, hogy most nem bírnék kihordani egy babát. De mi lesz jövőre? Már jól vagyok, optimista vagyok, igyekszem magam mögött hagyni a rosszat. Az első két baba második próbálkozásra jött össze. Most pedig úgy, hogy peteérés előtt, alatt és után is együtt vagyunk, nem sikerül. Lehet, hogy csak a kimerültség és a stressz? Lehet, hogy ha pihenek még két hónapot (na ja, két kisfiú mellett pihenni...), sikerül? Egyáltalán min múlik ez?2011. dec. 9. 13:41
1/7 anonim válasza:
Ne csak babacsinalasra legyen a szex. Elvezd is, ne sztesszelj, hogy most terhes lettel el. Mikor legkevesbe varod, akkor jon majd az uj baba.
2/7 anonim válasza:
Menj el orvoshoz mert lehet, hogy petevezeték elzáródásod van, ezen egy petevezeték átfújás segít...mivel van 2gyereked én erre tudok gondolni. Anyukám is így volt, és amint megcsinálták neki jött az öcsi :) én most 11hkm vagyok! Sok sikert!
3/7 anonim válasza:
Lehet a kimerültség, illetve azt írod, hogy híztál - ez bizony nagyon komoly fiziológiás gát lehet, főként, ha előtte nem volt felesleged, vagy nagyon jelentős a súlygyarapodás.
4/7 anonim válasza:
Nekünk is a 7. hónapban jött össze a 3. baba.
Az első kettő, szinte azonnal.
22 hkm
5/7 anonim válasza:
szia.
én hasonló cipőben járok.A 2 lányom első hónapban sikerült,most a 3.baba 9 hónapja nem jön.Minket kivizsgáltak és a hsg-n is túl vagyok,de nem találtak semmi szervi gondot.
Azt mondták csak idő kell még a szervezetemnek...
Te hogy vagy azóta?
6/7 anonim válasza:
Kivel mi lett azota? Nagyon erdekelne, nalunk 1 eve varat magara a 3.baba :(
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Jól eltűntem, bocsánat! No, hát azóta sok víz lefolyt a Dunán...2012 áprilisában elindult a 3. baba, aki azóta már elmúlt két éves :-) Semmi trükk vagy praktika nem volt, talán annyi, hogy a Jóistenre bíztam, és igyekeztem nem rágörcsölni. A legjobbakat kívánom Nektek is!
2015. ápr. 10. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!