Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késői pozitív tesztes kismamák?

Késői pozitív tesztes kismamák?

Figyelt kérdés
sziasztok. itt az elözö kérdésem : http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. már 9 napja késik ma délutáni lily teszt szintén "szellemcsikos" szerű.de nem kell forgatni hogy lássam de nem rózsaszin szerintem . fáj a cicim, és még mindig megjön érzésem van minden reggel ugy kelek hogy na ma megjön de nem csak kevés fehér krémes folyás. van akinek ilyenek lettek a tesztek? mikor lett pozitiv?
2011. dec. 6. 17:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Kicsit elszomorodtam. Úgy gondolom, baba van a dologban, de nem tudom, hogy élő babuka-e. Mindenképpen menj el orvoshoz, minél előbb. Azért még mindig szorítok.
2011. dec. 11. 14:11
 22/30 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Mi van veled?
2011. dec. 13. 17:58
 23/30 anonim ***** válasza:
szia.hogy vagy?mi történt azóta?
2011. dec. 18. 20:00
 24/30 A kérdező kommentje:
szia. Elöször is Boldog Karácsonyt kívánok nektek! :) hát orvoshoz nem jutottam nem volt idöpont.:( nem tudom mi lehet,azóta nem teszteltem sajnos anyagi okok miatt.a mensim ugyanugy 2 napos volt de ezt irtam. most 2 napja rózsaszin maszat van a fehérnemümöm de olyannyira kevés hogy csak a fehérnemün látni ha odanyulok semmi,se pisilésnél. januárban megyek rákszürésre.kicsit szédelgek azóta is,meg émelyeg a gyomrom.Csak bizom benne hogy semmi bajom..sajnos mostmár várnom kell. mindenképp irni fogok. nem hinném hogy kisbabát várnék..bár megfordult a fejemben mert hiztam pedig alig eszem..meg ezek a szédülések.lehet meglepetés fog érni ha dokihoz megyek..de inkább ilyen meglepi lenne mint valami baj..csak dohányzom..remélem nem lesz semmi gond ha esetleg van valaki odabent. mindenképp irni fogok ha lesz valami. köszi hogy irtál és kellemes ünnepeket kivánunk nektek ! puszi !
2011. dec. 24. 01:03
 25/30 anonim ***** válasza:
Hogy vagy, mi van veled? Kérlek írj.
2012. jan. 3. 20:01
 26/30 A kérdező kommentje:
szia :) 1-2 hét mulva megyek rákszürésre ..semmi ujat nem tudok sajnos mondani . tesztet se vettem és dokinál sem voltam. de kizárnám a terhességet ennyi idö után már. nött a hasam de szerintem csak hiztam. néha fáj a méhem lehet csak valami gyulladás de szerintem nem komoly . meg kell várnom most a mensim a hormon labor miatt sajnos . aranyos töled hogy érdeklödsz. irok nem felejtettem el <3
2012. jan. 4. 22:51
 27/30 anonim ***** válasza:
Majd írj, ha lesz valami új. Én amilyen lökött vagyok, biztosan háromnaponként lőnék egy tesztet, akkor is esélytelennek tartanám. Szorítok, hogy ne legyen baj, csak egy kis átmeneti zavar.
2012. jan. 5. 07:07
 28/30 A kérdező kommentje:
kedves utolsó :) hidd el ha lenne rá anyagi , énis azt tenném . :( :) olyan aranyos vagy hogy mindig irsz :) nincs facebook od ? :)
2012. jan. 6. 11:23
 29/30 anonim ***** válasza:
kedves kérdezö mi lett a történet vége mert én most ugyan ebbe a cipöben járok csak nekem nincs folyásom de a teszten még incs semmi.
2016. febr. 17. 02:30
 30/30 MMonika2 válasza:
Ugyanebben a cipoben jarok. Kerlek meselj mi lett belole
2021. márc. 17. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!