Késői pozitív tesztes kismamák?
Figyelt kérdés
sziasztok. itt az elözö kérdésem : http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. már 9 napja késik ma délutáni lily teszt szintén "szellemcsikos" szerű.de nem kell forgatni hogy lássam de nem rózsaszin szerintem . fáj a cicim, és még mindig megjön érzésem van minden reggel ugy kelek hogy na ma megjön de nem csak kevés fehér krémes folyás. van akinek ilyenek lettek a tesztek? mikor lett pozitiv?2011. dec. 6. 17:02
1/30 anonim válasza:
Nekem ez tavaly volt. Valahol éreztem én, na de a teszt az teszt. Az első tesztemen a gyerekeim látták a csíkot, én csak látni véltem, mert nem volt csak valami halovány szellemkép. Most nyolc hónapos a kislányom. Nekem is elég későn lett pozitív a teszt. Második gyermekemnél meg vagy három tesztet csináltam, mire kimutatta. Igaz már a mensim kimaradása előtt tudtam, hogy babát várok.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2/30 anonim válasza:
Nekem mindkét terhességemnél annyira halványak voltak, hogy amikor a dokim is csinált egyet nem tudta eldönteni mi a helyzet.Erőset nem is teszteltem, addigra meguntam a tesztvásárlást. Ultrahanggal nézték meg közvetlenül utána, kb hat hetes(-1,2)nap volt akkor.
3/30 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! elsö :megnéztem a kérdésed, jól számoltam 17napot késett mire pozitiv lett ? vagy félreszámoltam?nekem ma már a 10 .nap késésem.elég szokszor ugy érzem megjön de semmi hál istennek.2napja lett érzékenyebb a cicim.és énis sürün pisilek.a ma délutáni lily tesztem meg olyan mint a tied volt..szinte szellemcsikos,de ottvan.ennyit egyszer sem késett pedig csúszkál néha a mensim de max 35 napos a legtöbb .általában 30-32 nap.mivel már hajnal 1 ez a 40.ciklusnapom.reggel tesztelek ujra,ha az is ilyen akkor ujabb 2 nap,vagy elnézek dokihoz.fura mert többet vagyok éhes,és néha elkap a rosszullét.de sokan azt mondják biztos hormonzavar.a kisfiam kimutatta 5 nap késés után.ha terhes vagyok mi a fenéért nem mutatja 10 nap után se amikor már 3 hete voltunk a párommal:( nemtudom mivan de ez nagyon rossz de nem akarom hogy megjöjjön:( szeretném ezt a kisbaby-t:( remélem hasonló esetem van mint nektek és van pocaklakóm csak a tesztek szivatnak:(
2011. dec. 7. 01:00
4/30 anonim válasza:
Szerintem 3-4 nap múlva próbáld újra, reggeli vizeletből. Nagyon drukkolok neked. Igen, nagyon sokat késett mire kimutatta a teszt, ráadásul egy kis barna folyásom is volt mellette ami még jobban elbizonytalanított. Szorítok!
5/30 A kérdező kommentje:
hát ma reggel csináltam ugyanolyan . :( iszonyat halvány ,és mire a teszt megszáradt kb 30perc mulva szinte már el is tünt. de mensi sehol.csak a cicim fáj. elmenjek ma dokihoz? okt.29én volt meg utoljára. hát a te helyedben én már nem is gondoltam volna terhességre ha barnáztam volna. iszonyat jók a megérzéseid akkor .köszi jól esik hogy irsz ,nagyon rossz ez igy :(
2011. dec. 7. 11:39
6/30 anonim válasza:
én mindenképpen elmennék orvoshoz a helyedben.Ő mostanra már biztosan látni fogja az uh-on,hogy babás vagy .sok sikert!!
7/30 anonim válasza:
Menj el orvoshoz. A méhed állapotából tud következtetni. Kérlek írd majd meg, hogy mit mond. Szorítok, továbbra is. Nekem azt mondták, hogy a nagyon halvány pozitív is pozitív.
8/30 A kérdező kommentje:
ma délután elmegyek . 2.pisivel csináltam most egy facelle tesztet az még volt itthon azon is van második csik de nagyon nagyon halovány.most is megjön érzésem van de semmi nincs, nem hinném hogy fel vagyok fázva mert nem fáj amikor pisilek . remélem nem más bajom van :( aggaszt hogy a teszt ilyen csak , amikor ma a 40 .ciklusnapon vagyok...remélem a jézuskától egy kisbabát kapok nem valami hormon vagy más bajt . legyetek velem szoritsatok!
2011. dec. 7. 13:10
9/30 anonim válasza:
Szia!
Nagyon szorítok hogy baba legyen a dologban :)
Írj majd!
10/30 A kérdező kommentje:
nem jutottam el dokihoz mert nem rendelt már:( ráadásul az utolsó tesztem is elhasználtam . remek.. marad a várakozás. .:(((
2011. dec. 7. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!