Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív gondolkodású leendő...

Pozitív gondolkodású leendő kismamák?

Figyelt kérdés

Vagytok? Nekem első hónap és már többet foglalkoztam a témával,mint kellene. Most döntöttem el,hogy a francba az egésszel. Ha jönni akar, jönni fog! És tudom,hogy jönni fog! Miért is ne jönne?:)

Más pozitív gondolkodású leendő kismami van még itt? Legyünk együtt pozitívak!:)

2011. ápr. 6. 09:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Senki?

Hát akkor mindegy! Egyedül pozitív gondolkodok!:)

2011. ápr. 6. 10:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia,

Mondjuk én már kismama vagyok, 31 hetes :). Szinte ugyanaz volt a folyamat Nálam mint Nálad. Nagyon türelmetlen ember voltam, első hónapban nem volt szerencsém, ezért úgy döntöttem, és ezt meg is beszéltem az Angyalkánkkal magamban, hogy jöjjön amikor jónak látja. :) Bármi lesz mi szeretettel fogjuk fogadni, Ő pedig úgyis tudja mikor kell jönnie. Így is lett. Következő hónapban kopogtatott a gólya... :D

Sok sikert!

30/N

2011. ápr. 6. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia!Ebben a hónapban eldöntöttem hogy nem görcsölök a babadolgon,úgy érzem mintha ez sikerülne is.Úgy fogom fel ahogy te,ha jön jön,ha nem nem jön.
2011. ápr. 6. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen eleinte én sem foglalkozam vele, majd csak jön.

De nem jött, ezután orvos, és kiderült a hormonokkal gond van. Gyógyszeres rásegítés kell. Eddig 2 sikertelen kezelésem volt. Persze, ez vagy 4 hónap alatt, mert ciszta volt, akkor nem lehet a gyógyszert szedni.

Úgyhogy ha sokáig nem sikerül, szerintem érdemes kivizsgáltatni, mert ugye van olyan, hogy magától nem kopogtat a gólya.

2011. ápr. 6. 12:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszban mi a pozitív gondolkodás? Az volt a kérdés, hogy vannak-e olyanok?

30/N

2011. ápr. 6. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Nagyon szeretek olvasgatni a baba témában, minden érdekel (a fogamzástól a szülésen át...) :). Ugyanannyi eséllyel "indulok", mint bármelyik Nő, aki teljes értékűnek tartja magát. :)

Hasonlóan gondolom, ahogy Te is. Mindennek, még az Anyaságnak is meg van az ideje. :)

Termékenységet kívánok minden Kedves Olvasónak! :)

2011. ápr. 6. 12:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is így voltam,majd jön ha jönni akar,első hónapban jött is:)
2011. ápr. 6. 15:13
 8/9 anonim ***** válasza:

4. vagyok.

Csak azért írtam, mert én is pozitívan gondolkodok, mindig azt hiszem, hogy na Most sikerül.

De néha ez nem elég, ha más baj is van. Nem árt kivizsgálni, nehogy azzal teljenek az évek, hogy majd csak jön.

2011. ápr. 6. 15:28
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ja, persze, én sem úgy értem,hogy ha x ideig nem jön, akkor csak a gondolkodás maradjon. Nyilván akkor én is mennék dokihoz!

Én igazából arra gondolok, hogy nem keseredem el, ha az első hónapban nem jön össze! Ezt most eltökéltem!:))

És tényleg ma jöttem rá,hogy azzal,hogy tesztelgetek, keresek minden tünetet és más egyszerű szélgörcsöt is babás jelnek hiszek, még nem fog az lenni!:) A lényeg,hogy megtettünk mindent a párommal, a többi a Jó Istenen múlik!

2011. ápr. 6. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!