Ma teszteltem qupidoval neg. Lett! Ugye akkor már semmi esélyem a babára? Ma vagyok a 25. napomon. De ha nincs baba akkor mitől ez a sok terhességi tünet?
Jajjj, Te lány! Most nagyon fogsz haragudni rám, de hogyha csak egy picit is elgondolkodsz azon, amit írok, akkor nekem már megérte. A barnázást sok más dolog is okozhatja (pl. hormonzavar) így nem 100%, hogy az ovulációt jelezte. Ugyanakkor 28-32 napos ciklusok esetén teljesen felesleges a 25. napra várni a vérzést (főleg ennek alapján), mert valószínűleg nem lett ez a hónapod sem extra rövid. A qupido valóban az egyik legérzékenyebb teszt, de nem annyira, hogy a 25. napodon feltétlenül kimutasson egy terhességet. Tüneteid mitől vannak ilyen korán? Inkább arra tippelnék, hogy attól, hogy ennyire rápörögtél erre a témára. Ezek a terhességi tünetek legtöbbször már jóval a pozitív teszt után jelentkeznek, sajos a kora terhességi tünetek nem sokban különböznek a menstruációt megelőző tünetektől.
Szóval egy kicsit próbáld megrázni magad és várd meg a 28-29 napot( sőt, akár a 31-32. napodat ) és hogyha addig sincsen vérzés akkor tesztelj.Igen tudom, hogy nehéz várni, ugyanakkor hidd el, hogy sokkal könnyebb, mint kikészülni( és lehet, hogy tök feleslegesen ) a sokadik negatív teszten. Gondolkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!