Ki nem várja december 10-e környékén?
Sziasztok !
Szeretnék olyanokkal beszélgetni akik nem várják december 10-e környékére.
Én nagyon reménykedek benne, hogy nem fog megjönni, ugyanis már jó ideje fáj a mellem, a derekam és a mellbimbóm környékén kissebb rücsköket vettem észre.
Utolsónak őszintén gratula!!!!
Én az 1.vagyok, szóval én még mindig várok.
3. vagyok!
Elvileg ma kellene megjönnie, reggel csináltam egy tesztet, negatív. Meg úgy érzem mindjárt megjön :((((
Kicsit kiborultam, úgy néz ki megint nem jött össze.
Előző válaszoló!
Te hogy állsz?
Szia utolsó,előző vagyok.
Én még mindig bízom, hisz 15re nem várom,de ma reggel elkezdődött a szokásos fehér folyás,ami nekem pár nappal előtte szokott lenni,így már nem annyira reménykedem.
Nálad azóta valami?
Utolsó!
Nem jött még meg, de estére a folyásom rózsaszínes lett, szóval holnap délelőtt biztos meg fog jönni. :S
Ti mióta próbálkoztok?
Megint én:)
Májusban hagytam abba a fog.gátló szedést,aztán mi három hónapot másképp védekeztünk,így augusztus vége óta próbálkozunk.De még nem számolgatunk, nem hőmérőzünk,szóval semmi ilyen,csak élvezzük az együttléteket.
Ti?
Kinél mi a helyzet???
Első voltam
Szia !
Mivel már egy hete pecsételő vérzésem van
voltam a dokinál,megvizsgált,(felnyúlt,meg kacsa csörrel is megnézett)azt mondta hogy ez a vérzés nagyon minimális,és hogy hétfőn vár uh. ra ,meg hogy korai terhesség alatt előszokott fordulni,meg hogy van aki 2 hónapon keresztül mindennap hol van hol nincs és pecsételget...meg hogy addig is lehet még meg nem mozdul a baba.Magne B6 ot kell szednem...nagyából ennyi szóval reméljük hogy nincs baj,és látunk valami szépet az uh.n = ) ha nem is látunk babócát akkor se leszek nagyon elkeseredve mert legalább nincs más baj...de azért reménykedek hogy babás vagyok..
sziiia
Képzeljétek el, hogy mi történt velem.
December 10-re nem vártam a menstruációmat.
December 7-én este egy pár csepp rózsaszín pecsételés volt.
Ez volt a ciklus 25. napján.
Na arra gondoltam, hogy hátha nem jön meg.
Nemsokára rá megjött és vérzett rendesen mint szokott.
Szerintetek mi lehet ez ?
A melleim november 21 óta folyamatosan fájnak és leszakad a derekam.
Szerintetek lehetek így is terhes vagy nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!