Fog valaki december környékén szülni nyíregyházán?
szia, én is hamarabb, szeptember vége :-)
van saját orvosod? hány hetes vagy?
Szia Első!!
Én is júniusban fogok. Hogy vagy? Neked ki dokid? Első baba?
Sziasztok!
Az első babámat várom és december 10-re vagyok kiírva. most 8 hetes vagyok és Pap Károlynál fogok szülni.
Nem régen költöztem Nyíregyre, így nem tudom hol van a fogászat? Tudtok segíteni?
Szia! Harmadik vagyok! Nekem is Pap Károly a dokim, jobbat nem is választhattál volna. Én teljes mértékben meg vagyok elégedve vele, ha már meglátom is megnyugtat:)
Aranyos, kedves én nagyon szeretem.
szia, a második vagyok. a fogászat is körzetekre van osztva, lakcím szerint. szerintem kérdezz meg valami szomszédot :-)
akkor üdvözlet nyíregyházán, jó babavárást. Nekem Molnár Balázs az orvosom.
vigyázz magadra
Utolsónak!
Örülök, hogy nem vagyok egyedül. ány hetes vagy? Ki az orvosod? Hol jársz a vizsgálatokban?
Jó egészséget nektek!
Szia!
Dr Molnár Balázs az orvosom és egészen pontosan 9 hetes és 3 naposak
vagyunk:-)
Még most csütörtökön voltam első alkalommal vizsgálaton,legközelebb a
12 hetesre megyek:-)
Ti hogy álltok??
Üdv.
Szia! Én pont ma vagyok 9 hetes. Már túl vagyok a belgyógyászati vizsgálaton, most szeretnék menni a fogászatra, csak ne tudom, hogy területileg hovátartozom. Utána már nekem is csak a kombinált ultrahang és a Donw-kor kiszűrése következik.
Védőnőnél voltál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!