Még ezek után is terhes lehetek? Bővebben lent.
Na most összeállt a kép. :o))
Két dolog lehetséges:
Kitolódott a peteérésed valami miatt nagyon. (Nem voltál októberben beteg? Nem szedtél antibiotikumot vagy más erős gyógyszert?) Szóval ha kitolódott a peteérésed, és megtermékenyültél, akkor még az be sem ágyazódott, november 28-hoz képest két két múlva érdemes legkorábban tesztelni.
Másik lehetséges dolog: nem vagy terhes, csak simán késik a menstruációd, vagy nem vagy terhes, de a kitolódott peteérés miatt még késik a menstruációd.
Én a helyedben várnék 7-8 nap késésig, és ha addig nem jön meg, akkor elmennék egy nőgyógyászhoz, ugyanis késni nem illik egy hétnél többet, annak valami oka van, ami lehet sok minden, de jó kideríteni.
Amúgy az még fontos lehet, hogy egyébként pontosak-e a ciklusaid.
No várjunk csak. Azt írod, hogy okt. 26-án jött meg utoljára, és Te nov 29-re vártad? Ilyen hosszú ciklusaid vannak mindig? Mert ha igen, akkor ez a 4 nap késés még nem számít soknak, akkor talán 10 nap késésig is várnék a dokival.
Álltalában igen hosszúak a ciklusaim és októberben voltam beteg. Csak egy gyógyszert szedtem nem antibiotikumot. Amúgy meg érzem hogy meg akarna jönni meg a mellem is feszül folyásom egyáltalán nincsen úgyhogy remélem nem leszek terhes.. De ha nem jön meg akkor megyek a dokihoz Köszönöm.
És nem tudsz valami házi "praktikát" hogy segítsek neki hogy emgjöjjön?
Hat, bevált praktikám nincs. Fél deci vörösbort igyál meg este lefekvés előtt, talán az meghozza. (De csak fél deci, és csak vörös! Ha van otthon...)
Minden jót!
Én is remélem, hogy nem vársz babát. Gondolom azt kár is mondani, hogy legközelebb okosabban csináljátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!