Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még ezek után is terhes...

Még ezek után is terhes lehetek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Nos kb. 5 napja voltam a barátommal együtt (nem védekeztünk csak megszakításos módszerrel) és 4 napot késett. Elmentem a gyógyszertárba vettem terhességi gyorstesztet ami már a fogantatástól számított 3 napon belül kimutatja a terhességet valamint egy átlagos terhességi tesztet. Mind a 2 negatív lett.. Szóval akkor még ezek után is terhes lehetek v akkor mért nem jön meg??
2011. dec. 3. 13:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Még egy fontos kérdés, a teszteket mikor végezted el (tehát hányadikán) és melyik napszakban?
2011. dec. 3. 14:44
 12/21 A kérdező kommentje:
November 29 kedden kelett volna megjönnie 28 voltam együtt a barátommal és a tesztet ma reggel illetve tegnap este csináltam meg.
2011. dec. 3. 14:48
 13/21 anonim ***** válasza:

Na most összeállt a kép. :o))

Két dolog lehetséges:

Kitolódott a peteérésed valami miatt nagyon. (Nem voltál októberben beteg? Nem szedtél antibiotikumot vagy más erős gyógyszert?) Szóval ha kitolódott a peteérésed, és megtermékenyültél, akkor még az be sem ágyazódott, november 28-hoz képest két két múlva érdemes legkorábban tesztelni.

Másik lehetséges dolog: nem vagy terhes, csak simán késik a menstruációd, vagy nem vagy terhes, de a kitolódott peteérés miatt még késik a menstruációd.

Én a helyedben várnék 7-8 nap késésig, és ha addig nem jön meg, akkor elmennék egy nőgyógyászhoz, ugyanis késni nem illik egy hétnél többet, annak valami oka van, ami lehet sok minden, de jó kideríteni.

Amúgy az még fontos lehet, hogy egyébként pontosak-e a ciklusaid.

No várjunk csak. Azt írod, hogy okt. 26-án jött meg utoljára, és Te nov 29-re vártad? Ilyen hosszú ciklusaid vannak mindig? Mert ha igen, akkor ez a 4 nap késés még nem számít soknak, akkor talán 10 nap késésig is várnék a dokival.

2011. dec. 3. 14:57
 14/21 A kérdező kommentje:

Álltalában igen hosszúak a ciklusaim és októberben voltam beteg. Csak egy gyógyszert szedtem nem antibiotikumot. Amúgy meg érzem hogy meg akarna jönni meg a mellem is feszül folyásom egyáltalán nincsen úgyhogy remélem nem leszek terhes.. De ha nem jön meg akkor megyek a dokihoz Köszönöm.

És nem tudsz valami házi "praktikát" hogy segítsek neki hogy emgjöjjön?

2011. dec. 3. 15:02
 15/21 anonim ***** válasza:

Hat, bevált praktikám nincs. Fél deci vörösbort igyál meg este lefekvés előtt, talán az meghozza. (De csak fél deci, és csak vörös! Ha van otthon...)

Minden jót!

Én is remélem, hogy nem vársz babát. Gondolom azt kár is mondani, hogy legközelebb okosabban csináljátok...

2011. dec. 3. 15:06
 16/21 A kérdező kommentje:
Hidd el megtanultam a leckét. még 1x köszönöm szerintem csak megvagyok fázva mert elég sok időt naponta négy öt órát töltettem kint ugy hogy ez is közbejátszhatott.. köszi
2011. dec. 3. 15:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Lányok, azért néhányan csak beleköttök szegénybe. Nemtudom már hányas, mit lovagolsz a fogalmazásán, ha én értettem, akkor neked is kellett volna. Amúgy meg nem mond értelmetlenséget, én a fiammal úgy estem teherbe, hogy a menzesz előtti napon voltunk együtt és ez biztos, mert előtte egy hónapig nem volt itthon a férjem. Mivel nem csak peteéréskor lehet teherbe esni. Pontosítok: Peteéréskor a legesélyesebb a teherbeesés, de a peteéréstől egészen addig, mig le nem válik a petesejt(azaz meg nem jön) addig bármikor lehetséges. Nekem is így jött össze és majd most jól lehurrog mindenki, de rá kb 5 napja teljes normális pozitiv tesztem volt! És mivel csak a férjemmel voltam együtt és csak azon az egy napon, és a szentlélek nem szállt meg, ezért bizony ez történt!
2011. dec. 21. 18:38
 18/21 anonim ***** válasza:
szióóó kedves kérdező, ha véletlen még erre jársz, írd meg, hogy mi lett veled!üdv
2011. dec. 21. 18:40
 19/21 A kérdező kommentje:
Nah vagyok megint semmi gond minden jóra fordult, 11 napot késett de megvoltam fázva a doki mondta nem volt vészes de tanultam ebből nagyon is sokat
2011. dec. 21. 19:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Oké!Örülök, hogy rendbe jöttek a dolgaid!:)Boldog Karácsonyt!
2011. dec. 21. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!