Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
3. closty kúrámba a 11. napon elméletileg peteérésem sem volt az Uh . szerint ! Majd jött egy fura gondolat csináltam ovu tesztet a 16. napon és full poztív lett amit ki is használtunk sőt a következő napokat is ! Closti nélkül 28 napra jött meg de a closty alatt 25-26 napra ... Ma vagyok a 28. nap és még semmi ! Akkor most mikorra nem várjam ? Ha ennyire későn volt az ovu teszt szerint peteérés (nov. 18.-án ) akkor mikor nem kellene megjönni ? 10 -es tesztel negatív a tegnapi terhes tesztem .. Egyáltalán akkor most lehetek terhes ?
2011. nov. 30. 14:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Épp sikerülhetett is,de szerintem még 2-3 napod lehet a nemvártig!

Ha a 16.nap full pozi volt az ovuteszt,akkor kb a 17.napon lehetett az ovuláció.Ha ehhez hozzáadunk 14-et akkor 31 napra jönne meg.

Drukkolok,hogy sikerüljön!

2011. nov. 30. 14:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Mikor teszteljek ?
2011. nov. 30. 14:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja az ovu tesztem (jósteszt ) reggel negatív volt...
2011. nov. 30. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Elvileg nekem is 17-18 körül volt ovu,bár én nem teszteltem és nem is érzem,csak ciklus alapján és sacc per kb...ja és gyogyi abbahagyása után első hó próbálkozás. Tehát nekem elvileg holnap azaz 1-jén,neked meg 2-án kellene megjönnie...de írták itt páran,h volt aki csak az elmaradt után pár nappal tesztelt pozit,nem tudom ez mitől függhet...nekem csak 25-ös tesztem van. Kiváncsi vagyok,nem is merek tesztelni,te is írj ha teszteltél majd!
2011. nov. 30. 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Ovum nekem is 17.-én volt. 15.én és 17.-én is együtt voltunk. Akkor ehhez hozzáadva 14 napot érdemes tesztelni? na én ma teszteletem és olyan negatív, hogy fájt látni. De akkor ezek szerint még van esély arra hogy pozitív legyen pár nap mulva. Reménykedem, nektek meg szurkolok!
2011. nov. 30. 20:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem 17.-én hanem a 17-18. napon !
2011. nov. 30. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:
bocsi! nov.1-én jött meg és a 17nap nálam pont 17.-ére esett azért írtam azt.:)
2011. nov. 30. 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Teszteltem nekem is negatív,nekem nov 3-án jött meg és ma teszteltem a 28.cn -on,de ez az első hónap fogamzásgátló elhagyása után rögtön,so lehet h kitolódott a peteérés vagy nem is volt? Ki tudja,legközelebb jövő7en tesztelek,ha nem jön meg addig,mert nekem előző héten 23-24-én volt a cicim extra érzékeny (bimbó) 1,5 napig,de miért?sose szokott ilyen tünetem lenni se fog.gátló előtt sem...so ebből gondolom,h ott lehetett esetleg peteérés,vagy valami.
2011. dec. 1. 10:25
 9/9 A kérdező kommentje:
ma a 29. nap van nem ?
2011. dec. 1. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!