Még ezek után is terhes lehetek? Bővebben lent.
Nincs olyan teszt, amiről te írsz. Rosszul értelmezed, el kellene olvasni a tájékoztatót, amit kaptál hozzá. Ezt most nem rosszindulatból írom így, kicsit nyersnek hathat, bocs.
A beágyazódás a megtermékenyüléstől számított 7-14 napig tart, és csak ekkor kezdi el termelni a szervezet a HCG nevű hormont, amit a teszt is kimutat. Ez egy normál ciklus esetén, ha középidei a fogantatás,akkor pont a menstruáció napján, vagy utána való napokat jelenti.
Amúgy se értem mit írsz. 5 napja voltatok együtt, de máris késett 4 napot? Tehát a mensi előtti nap történt?
Elég ritka, ha valakinek mensi előtt lenne peteérése, bár hallottunk már ilyenről, de tényleg ritka.
Nem hiszem, hogy aggódnod kellene, de azért 5 nap múlva ismételj egy tesztet. Inkább a stressz miatt késhet, mint baba miatt.
Ne aggódj, ne stresszelj!
Utolsóval értek egyet.
Olyan teszt valóban nem létezik, ami a megtermékenyülést követően 3 nap múlva kimutatja a terhességet, ha közvetlenül a mensid előtt teherbe esel, akkor leghamarabb 12 nap, mire a teszt kimutatja.
Szerintem nem vagy terhes.
Ha 5 napja voltál együtt a barátoddal, akkor hogy mutathatná ki bármilyen teszt??
A legérzékenyebb tesztekkel is legkorábban az aktus után két héttel érdemes tesztelni!!
Nem tudni, hogy terhes vagy-e, ha az aktus óta meg is jött, akkor igen kicsi a valószínűsége, de egy pici azért van, mert ha abból az együttlétből lenne megtermékenyülés, akkor a beágyazódásig (amíg kell 7-12 nap) a méhed szépen regenerálódhat a vérzésből, és a megtermékenyült petesejt pedig beágyazódhat, már ha van.
De most újra olvasom a kommentedet, és már nem értem. Azt írod, 4 napot késett, a végén meg azt, hogy nem jött meg. Most akkor mi van??
Na igen, ez érdekes. Először azt írod, hogy 4 napot késett, tehát megjött, csak 4 napos késéssel, mert ha nem jött volna meg, úgy kellett volna írnod, hogy 4 napja késik.
Szóval akkor először is tisztázzuk azt, hogy most késik még mindig, vagy már megjött?
A másik, amit már többen is leírtak, hogy nincs olyan teszt, ami a fogantatástól számított 3 nap múlva kimutatja! Azt úgy értik, hogy a beágyazódást követő 3 nap múlva mutatja ki. A beágyazódás a fogantás után kb. 7-10 nap, szóval tesztelni csak a feltételezett fogantatás után kb. 2 héttel érdemes, addig negatívat fog mutatni akkor is, ha teherbe estél.
Amúgy meg az a véleményem, hogy már eléggé a ciklusod végén történhetett a dolog, ilyenkor már kicsi a valószínűsége a teherbe esésnek. Nem lehetetlen, de csekély. Késés meg sokmindentől lehet, pl. a stresszeléstől is.
Próbálom összerakni.
Okt 26-án jött meg, de akkor már négy napot késett, mert 22-én illet volna megjönnie. Te 21-én voltál együtt megszakítással a pároddal. És azóta nincs újabb vérzés, de a teszted is negatív?
Most jól értettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!