Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab. után mennyi időt...

Missed ab. után mennyi időt vártatatok a szexel?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 14:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 10. héten volt a műtét és az orvos 5 hétig nem javasolta az együttlétet és 3 hónap után lehetett újra próbálkozni. Gyorsan teherbeestem szerencsére, de ez még csak a 9. hét, úgyhogy van még időm izgulni bőven. Remélem ezúttal rendben lesz.

Kitartás kívánok Nektek és mielőbbi babásodást!

2009. máj. 14. 16:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 2 hétig nem lehetett sex, utána már összebújtunk, persze vigyáztunk. A mensim megjött 28 napra, utána már próbálkozhattunk is, és összejött elsőre!

19 hetes kismami:)

2009. máj. 14. 17:49
 13/16 anonim ***** válasza:
73%

Szia! Sajnálom, ami veled történt, de ne aggódj, minden rendben lesz. A babásodással a 3-4 hónapot tényleg várd ki, de ha jól vagy és nem vérzel, szexelni lehet hamarabb is.

Mi már egy hét után összebújtunk, igaz, csak anális és orális szex volt, hüvelybe még nem mertünk dugdosni semmit. Mondjuk, nem is véreztem. De nagy úr a szükség, szóval, ha nagyon kívánod, megoldható. Három héttel a beavatkozás után voltam kontrollban, akkor már mondta a doki, hogy minden rendben, lehet együtt lenni, de csak gumival, a fertőzésveszély elkerülése végett, és csak tiszta nemi szervvel. A hat hetet azért találták ki, mert nem mindenki szokott várni a szexszel addig, míg megmosdik. Az veszélyes lehet. Ha előtte megfelelően megmostátok magatokat, akkor nem lehet gond.

2009. máj. 15. 09:09
 14/16 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a választ!

7főn megyek én is kontrollra, majd akkor biztos engem is felvilágosítanak jobban az ilyen dolgokról.Szerencsére még nem voltam ilyen szituban.És remélem többet nem is leszek...hisz az angyalkám már vigyáz fentről...:(

2009. máj. 15. 13:45
 15/16 anonim ***** válasza:
1 hétig... bár ez a remissed után volt (nekem sajnos 10napra újra meg kellett csinálni, mert bent hagytak valamit)
2009. máj. 19. 15:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia nekem 6 hetesen halt el és misszed ab om volt utána szigorúan 6 hetet mondót a szexre mert a méhedet károsítja a szex közben kialakuló vákum!!!3 hónapot mondót a következő próbálkozásra..és a 4 dik hónapba már össze is jött de sajnos a 8 dik héten ö is elhalt.most kivizsgálásokra járok...remélem hogy lassan újra próbálkozhatunk!!!!sok sikert neked!!!
2009. nov. 12. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!