Múlt hét kedden volt egy missed ab-om műszeres befejezéssel. Még néha barnázgatok, néha görcsölök egy picit, de nem vészes. Jövő héten megpóbálkozhatnánk egy "laza szexel"?
Mi három hét után próbálkoztunk, nem lett semmi bajom. De csak és kizárólag gumival!!!, a fertőzés elkerülése, illetve a védekezés miatt.
Az orvost kellett volna megkérdezned, hogy mennyi ideig kell türelemmel lenni, hogy újra szeretkezhess, próbálkozhass.
A 6 hét szerintem is túlzás, annyit egy szülés után szoktak mondani, az viszont szerintem nem ugyanaz orvosilag. De ezt mindenképpen az orvosod tudná megmondani. Úgyis vissza kell hozzá menned kontrolra.
Nekem 2 hetet mondott a doki, addig strandra (júniusban volt) sem mehettem és ülőfürdőt sem vehettem.
Kivártuk napra pontosan a 2 hetet és bár óvatosabban csináltuk, nem volt semmi gond!
Én kb. 1 héttel műtét után éreztem, hogy "fáj" a hüvelyem, amikor kicsit pettingeltünk, ezért nem is szexszeltünk, csak 2 hét után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!