Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab után mennyi ideig...

Grófházy kérdése:

Missed ab után mennyi ideig kell várni a szexel? A párom nagyon megértő és türelmes. Nagyon akartuk volna ezt a babát, de a természet valami miatt így döntött, amit el kell fogadnunk. Az újab teherbeesésre célszerű fél évet várni?

Figyelt kérdés
7 hetes voltam :(
2008. okt. 8. 14:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
A szexre 6 hét várakozás.Nekem 2 m.ab volt és mind a 2 után 6 hónapot kellett várni az újabb próbával.
2008. okt. 8. 14:07
 2/19 A kérdező kommentje:
mielőtt bárki elítélne,sajnos muszály volt,mivel lehalt a terhesség
2008. okt. 8. 14:12
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Én a 7. hétben spontán vetéléssel (és műtéti befejezéssel) veszítettem el a babát. A dokim 3 hónapot mondott. Ez most telt le és babás is lettem. :)

Fel a fejjel és sok sikert!

2008. okt. 8. 14:12
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
2. válaszoló vagyok: pontosítanék. A szex-szel 6 hetet kellett várni, a gyermekvállalásra mondta a 3 hónap türelmi időt! Bocs!
2008. okt. 8. 14:13
 5/19 A kérdező kommentje:
az igaz,hogy a köv.mensit úgy kell számolni,mintha "nem is lettem volna terhes"??Fura,ezt még sosem hallottam.nekem tegnap volt a műtétem,és ha a "Czeizel" féle megállapítást nézem,akkor nekem okt, végén menstruálnom kéne.Elegendő ennyi idő a testemnek????
2008. okt. 8. 14:18
 6/19 anonim ***** válasza:
Vetélés után a 6. hétre ált meg szokott jönni,legalábbis a dokim szerint.Nekem 11 hétre jött meg és utána visszaállt a megszokott rendszer.
2008. okt. 8. 14:22
 7/19 A kérdező kommentje:
ma olyan mensi féle görcsölést érzek.Nem kellemes.Szerinted meddig nem menjek dolgozni? 12 órás munkarendben dolgzom egy szállodában
2008. okt. 8. 14:26
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

2.válaszoló vagyok: nekem a műtét utáni 27. napra megjött és azóta is 27-28 napra jött meg. Én még másfél hétig táppénzen voltam (lelkileg nagyon megviselt, ezért nem mentem vissza azonnal).

Ha egészségileg rendben érzed magad és lelkileg is, csak rajtad múlik. Én 3 héttel a műtét után visszamentem a dokimhoz egy kontrollra - ezt szerintem Te se hagyd ki!

2008. okt. 8. 14:31
 9/19 anonim ***** válasza:
Én a 2-nál 1 panzióban dolgoztam,a nődoki mondta,hogy ilyen után max 14 nap lehet a táppénz.A háziorvos írt ki és rendes volt,mert a max. időt írta,így volt 1 kis időm testileg és lelkileg is pihenni.
2008. okt. 8. 14:32
 10/19 A kérdező kommentje:

persze hogy nem hagyom ki a kontrollt!!!Testileg a helyzethez képest jól vagyok,a lelki oldala más kérdés.

Annyira szerettük volna ezt a babát.Tegnapelőtt tudtam meg mi a helyzet,az egész napot végigbőgtem.Néha olyan igazságtalan az élet

2008. okt. 8. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!