Missed ab után mennyi ideig kell várni a szexel? A párom nagyon megértő és türelmes. Nagyon akartuk volna ezt a babát, de a természet valami miatt így döntött, amit el kell fogadnunk. Az újab teherbeesésre célszerű fél évet várni?
Én a 7. hétben spontán vetéléssel (és műtéti befejezéssel) veszítettem el a babát. A dokim 3 hónapot mondott. Ez most telt le és babás is lettem. :)
Fel a fejjel és sok sikert!
2.válaszoló vagyok: nekem a műtét utáni 27. napra megjött és azóta is 27-28 napra jött meg. Én még másfél hétig táppénzen voltam (lelkileg nagyon megviselt, ezért nem mentem vissza azonnal).
Ha egészségileg rendben érzed magad és lelkileg is, csak rajtad múlik. Én 3 héttel a műtét után visszamentem a dokimhoz egy kontrollra - ezt szerintem Te se hagyd ki!
persze hogy nem hagyom ki a kontrollt!!!Testileg a helyzethez képest jól vagyok,a lelki oldala más kérdés.
Annyira szerettük volna ezt a babát.Tegnapelőtt tudtam meg mi a helyzet,az egész napot végigbőgtem.Néha olyan igazságtalan az élet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!