Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab után mennyi ideig...

Grófházy kérdése:

Missed ab után mennyi ideig kell várni a szexel? A párom nagyon megértő és türelmes. Nagyon akartuk volna ezt a babát, de a természet valami miatt így döntött, amit el kell fogadnunk. Az újab teherbeesésre célszerű fél évet várni?

Figyelt kérdés
7 hetes voltam :(
2008. okt. 8. 14:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok: tudom, hogy mit érzel, én is igazságtalannak éreztem, hogy ez pont velünk történik, ráadásul addig teljesen jól voltam, semmi bajom nem volt. Az orvosom elmagyarázta, hogy ne fogjam fel tragédiaként, ugyanis ha minden nő 10-szer esne teherbe, mindenkinél legalább 2 terhesség így végződne, csak nálunk ez mindjárt az elsőnél történt.

Ma már teljesen rendbe jöttem - lelkileg is. Kívánom, hogy nálad is így legyen, mihamarabb! Szorítok!

2008. okt. 8. 14:40
 12/19 anonim ***** válasza:
1 vagyok.Tudom mit érzel.A legrosszabb azt volt,hogy minden ismerősöm akkor volt terhes,mind a 2-nél.Sokáig nem is tudtam az unokahúgomra nézni,mert az én 1 babám csak pár hónappal lett volna fiatalabb tőle:( Amikor a 2 jött volna én is és a testvérem is elvetélünk azon az éven,majd tavaly mind a kettőnknek egészséges kisfia született:)Fel a fejjel!
2008. okt. 8. 14:40
 13/19 A kérdező kommentje:
próbálok "pozitívan" hozzáállni!arra gondolok,hogy ha beteg lett volna...akkor inkább most derüljön ki,mint később.Akkor még rosszabb lett volna.A következő ép és egészséges lesz.nekünk is első baba lett volna.és ahogy írtad semmi tünet:nem fájt sem a hasam,sem folyás,sem vérzés...tehát smmi olyan jel nem volt,ami miatt orvoshoz kellett volna mennem.Hétfő pedig azért derült ki,mert terhesgondozásra mentem.El tudod képzelni milyen napom volt....
2008. okt. 8. 14:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia! Van már két gyermekem, akik szinte azonnal megfogantak, így aztán én úgy gondoltam, hogy akkor a harmadik babával is így lesz. Sajnos 7 hetesen üres volt a petezsák, elkezdtem vérezni, de nem akart abba maradni. Művileg kellett befejezni.Mindez január elején történt.

A műtét után csak kb 2 napig véreztem, aztán már semmi.A műtét után már 7-10 nappal sexeltünk! A dokim azt mondta, hogy nyugodtan,s én maximálisan megbízom benne!!!!

A műtét után pontosan 4 hétre jött meg a menstruációm, majd ez volt az utolsó, mert újra babás lettem!!!Most a 35.hetet kezdtük... Csak azért írom ezt le neked, hogy ne keseredj el, mert néhányan azt mondják, hogy egy missed ab után könnyebben teherbe lehet esni, mert a méh ki van tisztítva!? Hogy ebből mi igaz, nem tudom, de nekünk hihetetlen gyorsan jött a baba.

A legjobbakat kívánom neketek!!!!!!

2008. okt. 8. 15:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem mind a 2 ugyan így volt.Utána derült ki,hogy alacsony a progeszteron szintem és a 3nál kaptam pótlást.
2008. okt. 8. 15:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem a szexel 2hétig kellett várnom és még az ülő fürdövel.2hét után volt a kontroll,minden rendben volt.A mütétnapjátol számitott 28.napon nekem megis jött.3honapot kellett várni az ujra probálkozással,egyböl sikerült.Most nehéz lesz egy kicsit neked.Én probáltam nem gondolni többet rá.Visszamentem dolgozni és csak a következöre tudtam gondolni.Bár nekem annyian elmondták köztük orvosok is,hogy a természet tudja a dolgát az a bébi beteg lett volna.Sajnos minden 8.terhesség végzödik igy.Sikerülni fog megint,ne aggodj,gyogyszert is fogsz kapni a következönél.Ez most a szervezetedet felkészitette a következöre.Sok sikert.
2008. okt. 8. 15:45
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Fel a fejjel. Én is ugyan így jártam a 12. héten. Kontrolra mentünk sé nem votl szívhang. Na azt a pillanatot nem kívánom senkinek sem. De túl kell lépni rajta. Sajnos ilyen az élet. Nekem is 3 hetet mondott a doki a gyerkőrcre meg 3 hónapot. MOst járt leht szóval hajrá:) a menzeszem nagyon össze vissza azóta is 33-38-33 nap. Hát ez az addigi 28-29 naphoz képest egy kicsit sok:) De mindegy.

Fel a fejjel! HA tudok segíteni valamiben csak szólj!

Szia

2008. okt. 8. 16:31
 18/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást.Apácska nagyon édes,vigyáz rám,simogat,kényeztet.1000 szer elmondta tegnap,hogy nehogy eszembe jusson magamat hibáztatni.Nem hibáztatom magam,hiszen a természeten eddig még nem sikerült az emberiségnek urrá lenni.Olyan happy volt mindenki,mert május 8-ra voltam kiírva,és szerettük volna ha nyár eleji babánk lesz.majd jövöre lesz tavaszi.Azt hiszem várunk most egy kicsit.és remélem egy gyönyörű kis puncikást/puncikásokat hoz nekünk a türelem legközelebb.Apácska nagyon örülne neki,most is nagyon lányt szeretett volna
2008. okt. 8. 17:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia! Csatlakozom a sorstársakhoz, nekem júniusban 10 hetesen csináltak műszeres befejezést. Kisebb sokkot kaptunk, párom is én is sírtunk... Még a mai napig nem hevertem ki teljesen, de próbálok előre nézni és Drágám ebben sokat segít! :-)

Ami a kérdésedet illeti: nekem is 2 szexmentes hetet javasolt a doki, ueddig nem mehettem strandra és kért, hogy az első mensinél ne használjak tampont.

A szexre visszatérve: mi tényleg megvártuk a 2 hetet, nem volt semmi fájdalmam, sőt... ;-) Viszont itt már olvastam, hogy volt olyan, akinek 6 héttel később sem ment, mert egyszerűen fájt neki, amikor a párja beléhatolt... Szóval azért csak óvatosan, de ahogy olvasom, a párod hasonló jó lélek, mint az enyém!

Kitartás!

2008. okt. 8. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!