Missed ab után mennyi ideig kell várni a szexel? A párom nagyon megértő és türelmes. Nagyon akartuk volna ezt a babát, de a természet valami miatt így döntött, amit el kell fogadnunk. Az újab teherbeesésre célszerű fél évet várni?
2. válaszoló vagyok: tudom, hogy mit érzel, én is igazságtalannak éreztem, hogy ez pont velünk történik, ráadásul addig teljesen jól voltam, semmi bajom nem volt. Az orvosom elmagyarázta, hogy ne fogjam fel tragédiaként, ugyanis ha minden nő 10-szer esne teherbe, mindenkinél legalább 2 terhesség így végződne, csak nálunk ez mindjárt az elsőnél történt.
Ma már teljesen rendbe jöttem - lelkileg is. Kívánom, hogy nálad is így legyen, mihamarabb! Szorítok!
Szia! Van már két gyermekem, akik szinte azonnal megfogantak, így aztán én úgy gondoltam, hogy akkor a harmadik babával is így lesz. Sajnos 7 hetesen üres volt a petezsák, elkezdtem vérezni, de nem akart abba maradni. Művileg kellett befejezni.Mindez január elején történt.
A műtét után csak kb 2 napig véreztem, aztán már semmi.A műtét után már 7-10 nappal sexeltünk! A dokim azt mondta, hogy nyugodtan,s én maximálisan megbízom benne!!!!
A műtét után pontosan 4 hétre jött meg a menstruációm, majd ez volt az utolsó, mert újra babás lettem!!!Most a 35.hetet kezdtük... Csak azért írom ezt le neked, hogy ne keseredj el, mert néhányan azt mondják, hogy egy missed ab után könnyebben teherbe lehet esni, mert a méh ki van tisztítva!? Hogy ebből mi igaz, nem tudom, de nekünk hihetetlen gyorsan jött a baba.
A legjobbakat kívánom neketek!!!!!!
Szia!
Fel a fejjel. Én is ugyan így jártam a 12. héten. Kontrolra mentünk sé nem votl szívhang. Na azt a pillanatot nem kívánom senkinek sem. De túl kell lépni rajta. Sajnos ilyen az élet. Nekem is 3 hetet mondott a doki a gyerkőrcre meg 3 hónapot. MOst járt leht szóval hajrá:) a menzeszem nagyon össze vissza azóta is 33-38-33 nap. Hát ez az addigi 28-29 naphoz képest egy kicsit sok:) De mindegy.
Fel a fejjel! HA tudok segíteni valamiben csak szólj!
Szia
Szia! Csatlakozom a sorstársakhoz, nekem júniusban 10 hetesen csináltak műszeres befejezést. Kisebb sokkot kaptunk, párom is én is sírtunk... Még a mai napig nem hevertem ki teljesen, de próbálok előre nézni és Drágám ebben sokat segít! :-)
Ami a kérdésedet illeti: nekem is 2 szexmentes hetet javasolt a doki, ueddig nem mehettem strandra és kért, hogy az első mensinél ne használjak tampont.
A szexre visszatérve: mi tényleg megvártuk a 2 hetet, nem volt semmi fájdalmam, sőt... ;-) Viszont itt már olvastam, hogy volt olyan, akinek 6 héttel később sem ment, mert egyszerűen fájt neki, amikor a párja beléhatolt... Szóval azért csak óvatosan, de ahogy olvasom, a párod hasonló jó lélek, mint az enyém!
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!