Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab. után mennyi időt...

Missed ab. után mennyi időt vártatatok a szexel?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 14:58
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Mármint 3 hét alatt regenerálódik a szervezet?
2009. máj. 14. 15:00
 2/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát nem sokat, csak pár napot!

2009. máj. 14. 15:00
 3/16 A kérdező kommentje:

Uhh, nekem 3-4 hetet mondott az orvos. A babára pedig 3 hónapot.Ami mindkét esetben nagyon soknak tünik...nehezen telnek a napok.Hiányzik a párom közelsége, szeretete (testi), és a babám...akkor tehát nem lesz baj (gondolok itt erősebb vérzésre) ha összebújunk? És a kicsivel szerintetek mikor lehet ujra probálkozni? Nagyon szeretnénk babát, 11 hetesen vesztettük el.

Köszönöm a válaszokat előre is.

2009. máj. 14. 15:04
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Első válaszoló vagyok!Sajnálom,ami veled történt,az enyém csak 8 hetes volt,de nekem már vannak gyerekeim.És a szexel én csak a bánatomat vezettem le.A 11 hetes terhesség elvesztése már későinek számit.Ilyenkor érdemes a következő babával 3 menzit megvárni,de szexelni ha úgy érzed, készen állsz rá,azt lehet!Szedjél valamilyen vitamint,hogy erősödjön a szervezeted!A méhpempőkapszula nagyon jó robolálószer és segiti a teherbeesést is!Ajánlom ennek szedését,gyógynövényesboltban kapható 1200Ft körül van az ára!Jó egészséget!
2009. máj. 14. 15:13
 5/16 anonim ***** válasza:
79%

Szia! Nekünk 6 hetet mondott a doki. Missed ab. után 4 hétre megjött, mikor elmúlt mi összebujtunk.

Nekünk fél évet javasoltak, hogy várjunk a köv. terhességgel. Sajnos már egy év telt el és nem sikerült teherbeesnem.

2009. máj. 14. 15:14
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Minket az összebújással az első mensiig tiltott el a doki. De én nem is kívántam. 9 hetesen veszítettem el a babát és a doki 2 mensi várakozási időt mondott.

Azonnal összejött utána újra a baba, most 10 hetes vagyok. Ma voltam uh-on, minden a legnagyobb rendben!

2009. máj. 14. 15:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, ami veled történt. :(

Nekem 10 hetesen volt a műtét, a baba a 8. héttől nem fejlődött már, mint utóbb kiderült...

Az orvosom 2 hetet javasolt pihinek, utána összebújhattunk, ez napra pontosan így is történt. :)

12 napig véreztem, abból 1 hét erős volt, a többi barnázás. Ezt szerintem, te is várd meg, ha elmúlt a vérzés, szexelhettek!

A babával 3 hónap várakozást javasolt az egyik orvos, 1 mensit a másik. Természetesen az utóbbira hallgattunk. :)

A szervezet nagyon okos, tudja, mi a jó neki! Hiába próbálkoztunk, a mensim csak most jött meg nemrég, 11 héttel a műtét után! És nagyon gyenge...

Szóval, idő kell mind testileg mind lelkileg.

Én szedtem C vitamint, folsavat, és Gravidát, 1,5-2 hónapig. Sok vért vesztettem, sápadt voltam és étvágytalan, ezek mind sokat segítettek az erősödésben.

AZ utóbbi 3 hétben pedig méhpempő kapszulát szedtem, szedek, szerintem, ez segített, hogy megjöjjön végre... Nagyon ajánlom én is! A méhnyálkahártyát is segíti felépülni és a peteérésre is kiváló.

Mielőbbi regenerálódást és babaáldást!

2009. máj. 14. 15:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 10 hetesen ment el a babám. Nekünk 4 hetet kellett várni az első együttlétre és szigorúan gumival kellett védekezni 3 hónapig. Utána fél év várakozási időt javasoltak. Azóta 2,5 év telt el, egy éve próbálkozunk, sajnos sikertelenül. Az első terhességem volt.
2009. máj. 14. 15:21
 9/16 A kérdező kommentje:

Mint olvasom sajnos nagyon sokan vagytok ugyan igy....köszönöm a tanácsokat.

Akinek azóta összejött a kicsi annak gratula, "sorstársaimnak" pedig kitartást, és sok sok erőt kivánok.Sajnos tudom ilyenkor ebből van a legkevesebb...:(

2009. máj. 14. 15:26
 10/16 anonim ***** válasza:
En tavaly nyolc hetesen vesztettem el a babat,turelmesen vartam amig az elso menstruaciom megjott,elmult,csak utana szexeltunk,ez kb.hat het volt.Utana ellazultunk,elmentunk nyaralni ket hetre,probaltam magam "dresszirozni" hogy ne akarjam annyira a babat,elvegeztem egy csomo vizsgalatot hogy deritsem ki az okot amiert elment,majd ra kilenc honapra ujbol terhes lettem ,amikor nem is gondoltuk volna.Most 27 hetes vagyok,itt ficankol a hasamban...TANACS:vizsgaltassatok ki magatokat endokrinologussal is!!!!Sok sikert!!1
2009. máj. 14. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!