Teherbe eshetek?
Figyu, kérdezd a dokit!
Nem szégyen, ha valakinek betegsége van, az orvos azért van, hogy segítsen.
Elöször kérd ki a tanácsát, mert lehet a betegséged öröklödö, vagy elkaphatja, vagy akármi lehet. Ne vágjatok bele a babaprojektbe addig, míg nem voltál orvosnál, nagyon nagy felelötlenség lenne.
Szégyen, nem szégyen a betegség, nekem a kisbabám élete a legfontosabb!!!!
Meg szerintem rajtam kívül nagyon sok nönek!
Szégyenled?
És amikor majd x ember előtt kell szét tett lábbal nyomnod ki egy babát akkor mit fogsz érezni??
Vagy amikor 9 hónapon keresztül vizsgálnak,vagy akár a terhesség is kihozhat egyéb problémákat akkor sem mész el dokihoz??és a baba??? tejóég!!
Atyaég!
Túl azon, hogy a kezeletlen betegség téged meddővé tehet, de szegény párodra nem gondolsz? Nála is okozhat komoly eü. problémát!
Ez nem szégyen-nem szégyen, tessék azonnal elmenni a dokihoz kikezelni mindkettőtötek(!) és csak utána gondolkozni a gyerekáldáson!
Hát ne haragudj, de ez elég érdekes, ... A kérdésedből úgy tűnik hogy nem túl sok idő telt el a két párkapcsolatod között... Ami viszont arra utal, hogy még csak pár hónapja lehettek együtt az új pároddal... Ennyi idő alatt hogyan lehet ilyen kérdésről dönteni, nekünk 5 év kellett hogy biztosan tudjuk, hogy szeretnénk babát, és hogy jó szülők leszünk, és hogy mindent ennek fogunk alárendelni...
Amennyiben viszont már régen (relatív) mondjuk egy éve együtt vagytok, ami mondjuk egy gyorsabb tempóban már minimálisan elég lehet... akkor meg azért vagy felelőtlen, hogy ennyi ideig fertőzted a párodat és hagytad magadat is kezeletlenül, lehet hogy már sokkal komolyabb dolog alakult ki, ezzel nem szabad játszani meddőséget is okozhat.
Tehát mindenképpen gyerekes és felelőtlen a hozzáállásod, először is a doki nem apuci anyuci meg a nevelőnő hanem egy szolgáltató ha nem szimpi akkor keress másikat és kezeltesd magad legalább évente illik elmenni nőgyógyászhoz de gyakrabban sem árt pláne ha sokat jársz uszodákba vagy fürdőkbe... (Én a levegőből is elkapok mindent)
Utána ha pedig kikezeltetted magad akkor ismerd meg a párod jó alaposan, és ha már teljesen biztos a kapcsolatotok, akkor kezdjetek a baba kérdésen gondolkozni, ez nem olyan dolog amit pár hónap után el lehet dönteni... Eltudod képzelni hogy mi lesz 3 év múlva? Csak gondold át hogy az előző 3 évben mi minden történt veled, mennyi változás, mi lesz ha 3 év múlva már nem lesz melletted, neked akkor is ANYÁNAK KELL LENNED, ezt nem lehet visszacsinálni...
Tényleg nem akarlak megbántani, csak szerintem senki nem beszélgetett veled még ilyen dolgokról. A legjobbakat kívánom, csak kérlek gondold át ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!