Majusban szeretnenk elutazni egy kb 1000 km utra kocsival. Akkor leszek 8 honapos. Lehetseges ez?
Ugy ertem ajanlott? Birni fogom? Most nem igazan gond de addig novok meg:-)..persze vezetesrol szo sincs csak az anyosulesen....
Valaki utazgatott 8 honapos terhesen?
Szia!
Én nagyon stramm kismamának számítok, 20 éves vagyok és rohangálok ide-oda, de 7,5 hónaposan Milánóba menni nem volt jó ötlet. Végig fájt a hasam a sok üléstől, nagyon fáradt voltam, és fizikailag sem volt egy leányálom. Nem ajánlom hogy menj, én legalábbis soha többet nem tennék ilyet ebben az utolsó 1-2 hónapban.
Ha mégis elmész, nagyon jó utat kívánok, és ajánlom hogy vigyél az útra egy párnát, hogy i tudd támasztani vele a derekad.
Minden jót, további gyönyörű heteket!!!!
Koszi, hogy megosztottad velem a torteneted:-)
Lemondhato a dolog de elsoaldozasrol lenne szo es a ferjem keresztlanya.....nagyon mennek:-)
Ha ugy alakul akkor parna jon velem:-)
Annyira azért nem kéne szomorkodnod.
Ennél többet is meg kell majd tenned a babádért,de ha már ez se megy....
én biztos nem mennék külföldre, főleg 8.hónapban / nem kívánom/ a szülés is megindúlhat.
de te tudod, a dokival közösen beszéljétek meg.
boldog babavárást
Neked is koszonom a valaszt:-)
Mindent merlegre teszek..doki, kozerzet stb es dontok:-)
A baboca az elso...ha o nem akarja akkor nem megyunk:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!