A ferjemmmel babat szeretnenk, nehany alkalommal voltunk is mar egyutt es a mai nap folyaman is, de ma az egesz sperma visszafolyt, lehetseges hogy mar egy baba beagyazasi folyamatba van es ezert folyt most minden vissza?
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 22:39
2/13 A kérdező kommentje:
de ettol eltekintve lehetseges hogy terhes vagyok?
2011. szept. 13. 22:53
3/13 anonim válasza:
Szerintem sem lehetséges. Ha babát vársz, akkor is ugyanúgy bekerül a sperma szeretkezéskor, nem folyik ki.
4/13 anonim válasza:
Hát az a néhány alkalom az okosok szerint is kevés a gyermeknemzéshez, de van aki szerencsésebb.
5/13 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Egyetlen szeretkezés is elég lehet a megtermékenyüléshez. De általában több kell.
6/13 anonim válasza:
Ne haragudj,de azt ugye viccnek szántad,hogy azért folyhat vissza,mert esetleg beágyazódási folyamat van?A gravitáció miatt folyik vissza,semmi más misztikus oka nincsen...nekem már 2x sikerült teherbe esnem-mindkét alkalommal elsőre-pedig szinte azonnal felálltam,és a sperma nagy része visszafolyt.
7/13 anonim válasza:
Eddig nem vetted észre, hogy minden alkalommal visszafolyt?
Mindig, mindenkinél.
8/13 sumergo válasza:
Honnan veszed, hogy az egész visszafolyt? Megszámoltad őket befelé menet?? :-) Nem ettől függ a teherbeesés, simán maradhatott bent annyi, ami elég a terhességhez.
9/13 anonim válasza:
Miért kell ilyen kérdéseket feltenni?? Könyörgöm, olvassatok már egy kicsit utána a dolgoknak!!!
10/13 anonim válasza:
Ne már kedves kérdező,hogy kiemeled ezt a f_sz kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!