Tartsuk össze, mikor jön össze a baba?
Figyelt kérdés
Akik az utóbbi 1-2-3 hónapban kezdték el a baba "készítést" tartsunk össze.Ezt a kérdést azért teszem fel mert kíváncsi vagyok ki hogy éli meg napjait hogy menyire nem várja a menzeszt és hogy meséljétek el mi történ pozi tesztek vagy negatív tesztek...Segítsünk egymásnak túllépni a rosszon vagy örülni a jónak!!
A válaszokban légy szíves írjátok meg hogy mikor kezdtétek a próbálkozást és hogy hány évesek vagytok!
Remélem jó sokan leszünk és tudunk egymásnak segíteni!
2011. nov. 29. 20:51
21/22 A kérdező kommentje:
utolsó sajnálom!
szurkolok hogy a következő hónap pozitív tesztel végződjön!
2011. dec. 2. 14:21
22/22 anonim válasza:
Köszi! :) Igazából annyira nem vagyok elkeseredve, vagy csalódott, hiszen a 40% az nem olyan nagy esély, ráadásul PCOS vagyok, bár most nincsenek tüneteim... Mi nagyon szeretjük a "gyártás" részét is, úgyhogy amíg nem költözik be a pocakba Zsebibaba, addig egymásnak örülünk. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!