Tartsuk össze, mikor jön össze a baba?
Akik az utóbbi 1-2-3 hónapban kezdték el a baba "készítést" tartsunk össze.Ezt a kérdést azért teszem fel mert kíváncsi vagyok ki hogy éli meg napjait hogy menyire nem várja a menzeszt és hogy meséljétek el mi történ pozi tesztek vagy negatív tesztek...Segítsünk egymásnak túllépni a rosszon vagy örülni a jónak!!
A válaszokban légy szíves írjátok meg hogy mikor kezdtétek a próbálkozást és hogy hány évesek vagytok!
Remélem jó sokan leszünk és tudunk egymásnak segíteni!
Az én történetem szeptemberben kezdtünk el védekezés nélkül együtt lenni sajna a hormonjaim be zavarodtak vagy az izgalom miatt azóta sincs menzim voltam már uh és semmi bajom szerencsére csak megviccelnek a hormonok :( már régóta szeretnék babát de most van lehetőség rá !
Én 19 párom 25 éves!
Én már írtam a történetem.én is elég nehezen éltem meg a negatív tesztet főleg hogy még menzi sincs már lassan 3. hónapja....mer így persze baba se sikerül :( ha nem jön meg decemberben sem megint el megyek az orvoshoz.szeptember 7. volt az utolsó menzim és szept 27. e óta nem védekezünk!
köszönöm az eddigi válaszokat.
Egy ciklusban, rendszeres nemi élet mellett is, egészséges felek esetén 40% az esélye a fogantatásnak. Ne keseredj el! Mi nem görcsölünk ezen, ha beköltözik egy társbérlő nagyon örülünk, de addig meg egymásnak, amikor csak szeretnénk. :) A mai világban az egyik legnagyobb ajándék, hogy a maga természetességében szerethetjük egymást és nem félünk. :) Mi nagy örömként éljük meg ezt az időszakot mindketten. Te se stresszelj feleslegesen! :))
/a második válaszoló/
Igazad van, majd lenyugszom, próbálom nyugtatni magamat, hisz van egy egészséges csöppségünk akit imádunk, párommal is jó a kapcsolatunk. ,, adj uram de rögtön" természetemmel lehet a baj. Más is gondolkodik így? Másnál mi a helyzet?
Fru
21:57
uh minden rendben volt semmi ciszta se pco!!
mindíg volt hogy nem napra pontosan jött meg az utóbbi 4 hónapban 34-35 napra jött meg inkább 34 re.túlsúlyom igen van!
Jártam orvoshoz is e miatt de ne találtak semmi olyat ami miatt a menzeszem rendszertelen lehet. mielőtt párommal először együtt voltam szüzesség elvesztése ... előtte beált ugyan ugy 34-35 napra aztán hogy együtt voltunk megint rendszertelen lett rá 1,5 évre most beállt és hogy most ne védekezünk megint össze kuszálódik!
kedves Fru
én is ugyan így vagyok ezzel egyből akartam és nagy lett a csalódás a negatív teszteknél de most már túl tettem magam rajta már csak az a menzi jöhetne és kezdenénk az uj hónapot remélhetőleg sikeresen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!