Akik az utóbbi 1-2-3 hónapban kezdték el a baba "készítést" tartsunk össze.Ezt a kérdést azért teszem fel mert kíváncsi vagyok ki hogy éli meg napjait hogy menyire nem várja a menzeszt és hogy meséljétek el mi történ pozi tesztek vagy negatív tesztek...Segítsünk egymásnak túllépni a rosszon vagy örülni a jónak!!
A válaszokban légy szíves írjátok meg hogy mikor kezdtétek a próbálkozást és hogy hány évesek vagytok!
Remélem jó sokan leszünk és tudunk egymásnak segíteni!
Mi ebben a hónapban kezdtünk próbálkozni, 2-3 nap múlva kiderül megjön vagy sem. Bár erős a gyanúm,hogy nem, mert ma halvány pozit teszteltem. 34 éves. A.
2011. nov. 29. 22:37
12/22 A kérdező kommentje:
A.
Ha sikerült a baba ahhoz nagyon gratulálok, ha pedig nem akkor reméljük a következő hónap sikeres lesz. de a halvány pozi az csak pozi!!! :)
2011. nov. 29. 22:39
13/22 anonim válasza:
Azért kérdeztem a túlsúlyt, mert az inzulinrezisztencia önmagában is felelős lehet a megmagyarázhatatlan hormonproblémákért és a termékenységi gondokért. Ha van lehetőséged csináltass egy 3 pontos glükóz ÉS inzulin terhelést. NAgyon fontos, hogy az inzulin értékek is minden vérvételhez kellenek, mert csak így lehet megállapítani az inzulinrezisztenciát. A vizsgálatot legjobb ha endokrinológustól kéred, vagy magánlaborban csináltatod. ;)
2011. nov. 29. 22:54
14/22 anonim válasza:
Sziasztok,első próbálkozós hónapunk, holnapra nem várom...Gondoltam tesztelek egyet ma reggel...de nem rossz volt a teszt!!! És csak egy volt itthon :) Talán holnap reggel sikerrel járok így is-úgy is. Gratu a pozi tesztelőnek,a többieknek kitartás!
2011. nov. 30. 06:41
15/22 anonim válasza:
Sziasztok!
Mi is szeptember óta próbálkozunk. Voltam már én is dokinál, minden rendben talált, a ciklusom is normális 28 napos, rendszeres, túlsúlyom sincs, pé-m is van.
Csak baba nincs :S
Én 27 vagyok a párom 35. Másfél hét múlva kiderül, hogy most sikerült-e a baba.
Személy szerint barom szarul élem meg a negatív eredményeket. Főleg hogy a barátnőim sorra babáznak le, egy éven belül már 3 baba született, 2 még pocakban van. Jó örülök neki hogy nekik sikerült, de rossz hogy nekünk meg nem. :S
2011. nov. 30. 08:12
16/22 A kérdező kommentje:
tegnap 22:54
voltam endoklinon is csináltak minden vizsgálatot vércukrot is néztek terheléssel is. és ott sem volt gond!!
ugy néz ki én ilyen vagyok és rosszalkodik a menzi ok nélkül!
Utolsó én is nagyon irigylem azokat akik terhesek vagy már meg van a pici.Nálam növéremnek most 6 hónapos a picije (kereszt fiu) és mikor fogom a kezemben mindíg elgyengülök :( de közben meg nagyon jó érzés ugy szeretem :) és alig várom hogy babám legyen!
2011. nov. 30. 09:23
17/22 anonim válasza:
Hú lányok, nagyon türelmetlenek vagytok. Sajnos ez nem úgy működik, hogy az ember kitalálja, hogy jöhet a baba és már jön is (szerencsések a kivételek) Nekünk 1 év után sikerült és 8 hetesen elvetéltem, gondolhatjátok mi éreztem. De rá 4 hónapra megfogant a kislányunk, aki már 8 hónapos. Szóval türelem és kitartás! Ne parázzatok az első sikertelen hónap után!
2011. nov. 30. 09:52
18/22 anonim válasza:
Sziazstok mi is éprilis ota próbálkoznk de eddig semmi minden honapban tesztet vettem eddig mikor egy napot késett volt oylan eg nap 2 tesztet csináltam. Nagyon szeretnénk már kisbabát. Orvosnál még miota babát szeretnénk nemvoltam mert aztmondják, hogy amég egy év nem telik el addig nem nagyon foglalkoznak itt zalába az iylen nőkkel,de jövő honapban már elfogok menni. Éppen most jött meg a novemberi menszeszem is késett 3 napot és én persze már megint azthittem, hogy terhes vagyok, de persze megint nem. M
2011. nov. 30. 10:03
19/22 A kérdező kommentje:
én már július óta el akartam kezdeni a babát sőt még hamarabb is csak akkor még ment a suli és párom nem akarta akkor még a babát, és végre rá vette ő is magát hogy na akkor legyen, de olyan rossz ez a hónapról hónapra csalódás azt hittem vagyok olyan szerencsés mint nővéremék az egyiknek az első baba 2 hónapra a 2. baba pedig első hónapban jött össze, a másik nővéremnek pedig az első baba 1 hónap második baba 2. hónap.Hát de sajnos úgy tűnik én nem olyan vagyok sajnos :(
2011. nov. 30. 10:22
20/22 anonim válasza:
Én vagyok a 23 éves lány 24 éves párral... Ma megjött a menstruációm, úgyhogy most nem lesz még kisbabánk. Nem érzem magam csalódottnak, mert számítottam rá, hogy nehezen fog összejönni, hiszen PCO-s vagyok. Bár most nincsenek tüneteim, normális a ciklusom, a súlyom, legutóbb nem voltak cisztáim sem. Ha elmúlt a mensi elmegyek dokihoz, kérek újra hormonvizsgálatokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!