Az emberek mekkora része tartja gyilkosságnak az abortuszt?
Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 18:41
11/13 anonim válasza:
Én is csak a nagyon beteg babáknál engedném meg,a többinél azért nem mert szerintem 98%-uk felelőtlenség miatt fogant meg és szerintem így nem fer a babával szemben!Én a fogamzásgátlásra tennék sokkal nagyobb hangsúlyt és sokkal elérhetöbbé tenném ezeket a szereket,na és persze sokkal olcsóbbá!
12/13 anonim válasza:
Elítélem, bár vannak kivételek: a baba beteg,és ha az anya nemi erőszak útján esett teherbe....
13/13 anonim válasza:
Nagyon sokan. Én nem élek felelőtlen életet, 36 éves vagyok, van 3 gyermekem, de sajnos voltam már abortuszon annak ellenére, hogy én is gyilkosságnak tartom. Sokat lehetne vitatkozni ezen. Ismerek olyan embert, aki kőkeményen ítélkezik a nők fölött, akik voltak abortuszon, miközben ő maga a gyerekei mellett k*rválkodik hivatásosan, és a féléves gyerek mellett dohányzik a szobában. Lehetne vitatkozni, ki a valódi gyilkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!