Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az emberek mekkora része...

Az emberek mekkora része tartja gyilkosságnak az abortuszt?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 18:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, de én igen.
2011. nov. 28. 18:47
 2/13 anonim ***** válasza:
30%
Legfeljebb tizede. Akik nagyon vallásosak,és nem gondolnak a gyerek sorsára.
2011. nov. 28. 18:49
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
A privát véleményem az, ha kimutatható, hogy fejlődési rendellenességgel fog születni a gyermek, akkor nem bűn abortálni. Meggondolandó szempont akkor is, ha pl. tinédzser korú az anya.
2011. nov. 28. 18:51
 4/13 anonim ***** válasza:
55%
Én biztos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. nov. 28. 18:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Osztom a 3. hozzászoló véleményét. A többi esetben nem engedélyezném!
2011. nov. 28. 18:58
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

"Akik nagyon vallásosak,és nem gondolnak a gyerek sorsára."

Ja, végül is szegényt megölik...

2011. nov. 28. 19:03
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
nekem 20 évesen volt, akkor nem tartottam annak, csak szomoru voltam, most 34 vagyok, van egy 16 hónapos kisfiam, és soha többet nem lesz abortuszom, az elözöt is nagyon szégyenlem és amiota gyerekem van bünösnek érzem magam, elötte nem éreztem igy
2011. nov. 28. 19:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Harmadikkal értek egyet. Lassú halálra ítélni egy rendellenességgel születő gyereket rosszabb, mint rögtön az elején tenni ellene. Minden más esetben én is gyilkosságnak tartom.
2011. nov. 28. 19:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Harmadik, és utolsó válaszolóval értek egyet. Mióta nekem is van gyermekem, nagyon megvisel az abortusz téma.
2011. nov. 28. 20:59
 10/13 anonim ***** válasza:

Egyetértek azzal hogy betegség vagy gyerek fejjel véletlen terhesség esetén elfogadható az abortusz.Hisz a gyermek betegen csak szenvedne ,illetve egy felelötlen gyerek is okozhat elég kárt a születendő babában,pl:kukába dobja,megöli,vagy csak snassz nem viseli gondját megfelelően stb stb.

Tudom durva példákat hoztam de sajnos előfordul és nem is olyan ritkán,így ennek fényében inkább az abortusz.

De ha semmi ilyesmi nem áll a háttérben ,abban az esetben mélyen elítélem.

2011. nov. 29. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!