Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinem vàrja december 8-9re?

Kinem vàrja december 8-9re?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, mèg sokà van, de hàtha így gyorsabban telik :)

Esetleg tehetnètek görbèket, megírhatnàtok kinek mikor volt kb. ovu? Mikor terveztek először tesztelni, stb.

2011. nov. 27. 22:36
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
20. válaszoló, én úgy tudom, hogy nem az számít, hogy mennyire megy magasra, hanem, hogy a cover line fölött maradjon. De láttam én már olyan terhesgörbét is, amelyik leesett a vonal alá, és mégis az volt!
2011. dec. 1. 08:05
 22/55 anonim ***** válasza:

Kedves negyedik.A kérdezőnek igaza van.

Én így állok:

[link]

lehet holnap megpróbálkozom egy teszttel. 8.válaszoló vagyok.Sajos tegnap már mensis jellegű görcseim voltak.

2011. dec. 1. 11:39
 23/55 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Majd írd meg a teszt eredményét!

2011. dec. 1. 13:49
 24/55 anonim ***** válasza:
Oké megírom,de ti is írjátok meg majd mi a helyzet veletek.
2011. dec. 1. 14:16
 25/55 anonim ***** válasza:

3. vagyok, aki dec. 11-re nem várja.

8-as válaszoló!

Teszteltél ma?

Én tegnap délután óta furcsa szurkálást érzek a méhemben, a mellem duzzadt, de egyáltalán nem fáj. Pedig nekem mindig nagyon szokott fájni. Szval reménykedem....

Ti éreztek valami változást?

2011. dec. 2. 09:09
 26/55 anonim ***** válasza:
8. vagyok.igen teszteltem.És amilyen peches vagyok hibás a teszt,de negatív.Majd vasárnap is próbálok.Én ezeket a szurkálásokat hétfőn éreztem.Tegnap előtt óta pedig fáj a mellem.
2011. dec. 2. 09:59
 27/55 anonim ***** válasza:
Lehet beágyazódás ez a szurka? Vagy már beképzelünk mindent? :S
2011. dec. 2. 10:30
 28/55 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nekem ma nagyon mensi szerű hasfàjàsom volt, pedig a 23. napon mèg korai.

A mellem feszes, telt, komolyan szèp, viszont nem fàf, nem èrzèkeny. Ami azèrt fura, mert ilyenkor èrzékeny szokott lenni. Ès volt 3 nap, amikor konkrètan fàjt, ocu utàn, de elmúlt.

Na mindegy... Nem ringatom bele magam, minden hònapban talàlok tüneteket, de azèrt titkon remènykedem!

Bàrkivel bàrmi törtènik, ìrjàtok meg!

2011. dec. 2. 23:01
 29/55 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Tegnap nekem is fájt a pocim, én is korainak gondolom.

A mellem napok óta érzékeny...de ez ilyenkor mindig sajnos.

Tegnap óta padlón vagyok, mert úgy érzem most sem sikerült...:(

Inszemes

2011. dec. 3. 07:04
 30/55 anonim ***** válasza:

4. és 20. vagyok. Ilyen a mai görbém:

[link]

Tegnap esti együttlétnél úgy éreztem, mintha bent fájna a méhemnél vagy nem is tudom megfogalmazni. Ma reggel egy csepp halvány rózsaszín volt. Meg fog jönni? Elvileg 9-re nem várom, bár a c.hu holnapra teszi, mert ő nem nézi az ovueltolódást. Ötlet?

2011. dec. 5. 07:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!