Kinem vàrja december 8-9re?
Tudom, tudom, mèg sokà van, de hàtha így gyorsabban telik :)
Esetleg tehetnètek görbèket, megírhatnàtok kinek mikor volt kb. ovu? Mikor terveztek először tesztelni, stb.
Kedves negyedik.A kérdezőnek igaza van.
Én így állok:
lehet holnap megpróbálkozom egy teszttel. 8.válaszoló vagyok.Sajos tegnap már mensis jellegű görcseim voltak.
Kedves Utolsó!
Majd írd meg a teszt eredményét!
3. vagyok, aki dec. 11-re nem várja.
8-as válaszoló!
Teszteltél ma?
Én tegnap délután óta furcsa szurkálást érzek a méhemben, a mellem duzzadt, de egyáltalán nem fáj. Pedig nekem mindig nagyon szokott fájni. Szval reménykedem....
Ti éreztek valami változást?
Sziasztok!
Nekem ma nagyon mensi szerű hasfàjàsom volt, pedig a 23. napon mèg korai.
A mellem feszes, telt, komolyan szèp, viszont nem fàf, nem èrzèkeny. Ami azèrt fura, mert ilyenkor èrzékeny szokott lenni. Ès volt 3 nap, amikor konkrètan fàjt, ocu utàn, de elmúlt.
Na mindegy... Nem ringatom bele magam, minden hònapban talàlok tüneteket, de azèrt titkon remènykedem!
Bàrkivel bàrmi törtènik, ìrjàtok meg!
Sziasztok!
Tegnap nekem is fájt a pocim, én is korainak gondolom.
A mellem napok óta érzékeny...de ez ilyenkor mindig sajnos.
Tegnap óta padlón vagyok, mert úgy érzem most sem sikerült...:(
Inszemes
4. és 20. vagyok. Ilyen a mai görbém:
Tegnap esti együttlétnél úgy éreztem, mintha bent fájna a méhemnél vagy nem is tudom megfogalmazni. Ma reggel egy csepp halvány rózsaszín volt. Meg fog jönni? Elvileg 9-re nem várom, bár a c.hu holnapra teszi, mert ő nem nézi az ovueltolódást. Ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!