Kinem vàrja december 8-9re?
Tudom, tudom, mèg sokà van, de hàtha így gyorsabban telik :)
Esetleg tehetnètek görbèket, megírhatnàtok kinek mikor volt kb. ovu? Mikor terveztek először tesztelni, stb.
A dec. 11-re nem váró vok:
Hát, vagyunk akkor már egy páran úgy látom.
Ti szedtek valami "rásegítő" gyógyszert?
Én Closty-t, ez az első hónapom vele.
Nekem voltak ma fura pillanataim. Nèha azon kaptam magam, hogy mindjàrt megjön. Aztàn ràjöttem, hogy mèg nem jön meg.
Nagyon-nagyon remèlem, hogy nem csak bekèpzelem, de egyelőre nem tekintem valòs "tünetnek". Èn is szívattam màr magam meg ilyennel.
Sziasztok!
Én 1-2-re nem várom,nem figyelgetek semmit és sajna a peteérést sem veszem észre magamon,de talán nem is baj...majd kiderül :) Ez az első próbálkozós hónapunk... a 8.válaszolóra-ra kiváncsi leszek,de sztem Te is 2-re ne várd,vagy nem jól látom a görbédből?Mert azt mondják a 2.szakasz 14 napja tuti...vagy nem jól tom?
Sziasztok!
Az inszemes vagyok.
Tegnap fájdogált a hasam, de lehet, hogy ez a stimutól van így...hisz még korai lenne bármi is.
Na csajok,mi újság?Nekem 36,7-re esett a görbém:( Kezdem elveszteni a reményt. [link]
8. válaszoló vagyok.
4. vagyok. Hogy álltok?
Nekem ilyen a görbém. Szerintem túl alacsony a hőm. Nem értem, miért nem megy feljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!