Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináljak? A párom és én...

Mit csináljak? A párom és én is gyereket akarunk. De viszont én még bizonytalan vagyok. Egyik nap nagyon akarom másik nap meg megijedek ha rá gondolok hogy én terhes leszek. Ti is így voltatok előtte?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Így-így. Legalábbis én . Féltem, hogy terhesség , meg nagy has, meg jajj hát én most jó anya leszek?:) A tesztet se akartam elhinni. Aztán jött a 3 kemény hónap. Valami "anyai ösztön" vezetett , mert egy percig se gondoltam közbe azt , hogy "kellett ez nekem?" . Később megéreztem a kis mozgásait , majd a kis rugásait...láttam uh-n , hallottam a is szívverését 8 hetesen :).... na szóval nem "propaganda" , de nem bántam meg :)))

Persze erről neked kell döntened , én csak leírtam pár dolgot....

37 hetes kismami :)

2009. máj. 12. 21:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia!köszi a választ
2009. máj. 12. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én már nagyon akartam, össze is jött, és ekkor jött a para, félek még most is, hogy jól fogom e csinálni, fogok e hibázni, de nincs jobb érzés, mint megtudni, hogy anyuci leszel.

7+0 kismami

2009. máj. 12. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én is ugyanígy érzek. Szerintem sokan mások is rajtunk kívül. Csak én inkább amiatt vagyok kicsit összezavarodva, hogy biztos, hogy nem fogunk elválni öt év múlva a párommal (mint olyan sokan körülöttünk)? Persze szeretem, meg már nagyon régóta együtt vagyunk és együtt képzeljük el a jövőnket, de mégis ott bujkál bennem a kisördög, hogy mi van ha nem jól alakulnak a dolgaink. Aztán a következő pillanatban már tudom,hogy mi egymásért élünk és ő az igazi. Aztán elkezdek máson aggódni (a hatalmas felelősség, az anyagiak-ami siralmas, stb, stb) Szerintem mi olyan emberek vagyunk (én biztos), akik nagyon megfontolnak mindent, nem ugranak bele csak úgy egy ekkora döntésbe. Bár én most inkább hajlok a baba irányába, aztán majd minden kialakul. Szerintem természetes a bizonytalanság (az én esetemben már kóros), de ezen valószínűleg túl kell lépni és csak szeretni egymást aztán a baba majd eldönti, hogy mikor akar jönni. Persze mondani könnyű, de valahogy így kéne lennie..:)
2009. máj. 13. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!