Szerintetek lehetek terhes?
Szeretném a véleményeteket kérni a következőben.
November 01. -én voltunk együtt a párommal a peteérésem idején.
November 13. - án megjött a menzeszem 27 napra, kb. 5 napig tartott.
November 19- től folyamatosan fáj a derekam, a mellem.
A mellfájásom már olyan mintha le akarna szakadni.
Azonkívül fáradtságot érzek és néha szédülök és van néha hányingerem is.
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek lehetséges-e az, hogy a beágyazódás vége egybeesett a menzesszel.
Arra gondoltam, hogy megvárom a december 10-t a következő menstruáció idejét, ha nem jön már meg tesztelek egyet és ha pozitiv akkor elmegyek orvoshoz.
November 7. -én voltam orvosnál, de akkor azt mondta, hogy szerinte nem vagyok terhes.
November 7-én miért voltál orvosnál? Csak általános vizsgálat, vagy az esetleges terhesség miatt? Mert ha az utóbbi, akkor nagyon korán voltál, 1 héttel peteérés után még lehet be sem ágyazódott, szóval jóhogy a doki nem látott semmit.
Van, hogy a terhesség ellenére az elején jelentkezik menstruáció, úgyhogy ha arra gyanakszol a tüneteid miatt, akkor csinálj egy tesztet akár még ma. Ha a tünetek terhességtől vannak, akkor már pozitív lesz, nem szükséges várni decemberig.
Köszönöm a válaszokat.
Azért voltam november 7-én orvosnál, mert volt egy olyan érzésem, hogy terhes lehetek és nagyon sokat jártam wc-re.
Megvizsgált, kizárta a terhességet és azt mondta, hogy valószínűleg hólyag hurutom van és adott rá antibiotikumot. Beszedtem a kúra szerint.
Megjött a menzim és az elmúlása után kezdtem érezni a derékfájást és a mellfájást.
Nem tudom, hogy merek-e csinálni egy tesztet, mert októberben a novemberi dokilátogatás előtt csináltam már egyet és negatív lett.
Sziasztok !
November 29. -én csináltam egy tesztet, negatív.
Úgy döntöttem, hogy megvárom a december 10-t és csak rá pár napra, max. egy hétre csinálok tesztet ha nem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!